Young Living – Cum aleg de la ce firmă să cumpăr uleiurile esențiale?

Uleiurile biblice
13 decembrie 2016
10 Reguli de folosire a uleiurilor esențiale
27 ianuarie 2017

Cum știu care firmă de uleiuri esențiale să aleg? În ultima vreme au apărut ca ciupercile după ploaie. După ce Young Living a intrat pe piața mondială cu produsele lor, companiile încearcă din răsputeri să imite succesul lui Young Living, dar nu și valoarea terapeutică. Cei mai mulți oameni se împiedică de preț la început pentru că nu văd valoarea adevărată. După ce încep să folosească produsele de la Young Living prețul nu mai are nici o valoare pentru că atunci când fac calculul pe picătură văd că pe ei îi costă DOAR 50-60/lună să întărească sistemul imunitar al copilului lor! Îți permiți 60 de lei 1 dată la 2 luni pentru copilul tău? …

În momentul în care vrei să știi de la care companie să iei uleiurile sună la fiecare firmă de pe piață și pune-le următoarele întrebări:

1. Aveți fermele proprii și dacă da, folosiți pesticide, ierbicide, chimicale? Și când pot să vin să ajut la plantat, la recoltat?
2. Aveți laboratoarele proprii în care verificați constituienții dintr-un ulei?
3. Sunt 200 de oameni în lume antrenați să facă distincție între mirosuri. Aveți vreunul din ei angajati la FIRMĂ?
4. Dacă luați plantele de la alți fermieri aveți pe cineva de la compania care lucrează acolo sau merge acolo regulat să se asigure că ei nu folosesc ierbicide, pesticide, etc.
5. Aveți laboratoare unde verificați când planta dă cel mai mult ulei?
6. Dacă luați plantele de la țărani cum vă asigurați că acei fermieri au strâns recolta la timp?
7. Câți ani de ucenicie fac cei care distilează?
8. Dacă fermierii au greșit distilarea ce fac cu uleiurile care sunt de calitate inferioară?
9. Ce formă au capacele la aparatele de distilare?
10. Câte distilări se fac dintr-o tură de plantă?
11. Închideți sticla direct după distilare sau mai adaugați și alți componenți?
12. Ați comparat uleiurile de la FIRMĂ cu uleiurile altor companii și dacă da, unde pot să găsesc această informație?
O firmă care o să-ți răspundă la toate aceste întrebări, fără să se irite sau să le crească tensiunea după primele întrebări, merită toată atenția și banii tăi.
Problema cu firmele care nu au un Proces De la Sămânță la Sigilu este că nu știi cine compromite uleiul pe care tu îl cumperi din magazin. Poate că au folosit chimicale, poate că cel care distilează a distilat planta de mai multe ori să tragă tot uleiul. Dacă se întâmplă asta atunci uleiul își pierde valoarea terapeutică și uneori cumperi ulei ars combinat cu ulei vegetal care nu te ajută cu nimic sau îți face mai rău!  Câte firme ți-au permis să ajuți să plantezi recolta din următorii ani?Larisa planting lavender

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum