Uleiurile esențiale nu vindecă nimic

Fapte vs Mituri despre uleiurile esențiale
8 august 2016
Cum aleg de la ce firmă să cumpăr uleiurile esențiale?
18 ianuarie 2017

Copacul de tămâie se vindecă singur în 8 luni de zile de la o recoltă la alta! 

Trăim într-o lume care vrea totul la secundă. Nu mai avem timp  de nimic și totuși unde ne grăbim? Nu mai avem timp pentru copii, pentru partener, vrem pastile magice care să ne ajute să dăm toate kilogramele jos, vrem medicamente care să ne facă bine într-o clipită, vrem menajere că nu mai avem timp să facem mâncare sau curat, vrem, vrem, vrem și totuși unde ne grăbim?

Din păcate am uitat să avem grijă de noi. Poate niciodată nu am avut grijă de noi și începem să realizăm că ceva trebuie schimbat. Când ești în avion îți spune să îți pui tu mai întâi masca de oxigen și apoi să ajuți pe cel de lângă tine. Cum de nu a ajuns același principiu și la altitudini mai joase?

Atunci când folosești uleiurile esențiale de cea mai înaltă calitate trebuie să înțelegi un lucru: uleiurile esențiale nu vindecă nimic. TU EȘTI RESPONSABIL DE SĂNĂTATEA TA! Dacă tu pui lucruri nesănătoate în trupul tău, uleiurile trebuie să se lupte mai întâi să elimine substanțele chimice din tine și apoi să te ajute pe tine!

 Dumnezeu e Cel ce ne dă vindecarea! Cu instrumentele necesare, noi ne putem să avem parte de vindecare. 

Vei fi surprins să afli că sunt oameni care nu vor să fie vindecați. Lor le este bine așa pentru că primesc atenția și compasiunea celor din jur, uitând că mila este are cea mai joasă frecvență. Mai bine omul te știe mort decât să-i fie milă de tine.

De cele mai multe ori vrem să vindecăm efectele și nu cauza. De cele mai multe ori stresul este cauza multor boli și când mergem la doctor nu spunem asta doctorului. Vrem să scăpăm repede de simptome, dar cauza rămâne netratată. Nu ne alimentăm corect, preferăm să mergem două stații cu mașina sau autobuzul în loc să mergem pe jos, mâncăm mâncare procesată, bem sucuri de toate culorile și suntem împotriva uleiurilor esențiale! Ceva nu funcționează corect!

De cele mai multe ori vindecarea vine în urma iertării! Iertarea este un cadou gratuit! Noi iertăm pentru noi, nu pentru cel care ne-a greșit! De cele mai multe ori vindecarea vine în urma acceptării situațiilor prin care trecem. Tu pe cine trebuie să ierți sau ce situație trebuie să accepți?

Mediul înconjurător, nu bem suficientă apă, stresul de acasă, de la serviciu, de la școală, mâncarea, dulciurile, lactatele, glutenul modificat genetic toate influențează în bine sau rău sănătatea noastră. Nu vrei să dai acum bani pentru a întări sistemele organismului cu uleiuri esențiale, vei da mai târziu pentru a-ți recupera sănătatea. Singura mică-mare diferență este că acum ești încă în putere și mai poți să faci bani. Atunci nu vei mai avea nici sănătate și nici nu vei mai putea face bani.

Când vei înțelege că nimeni nu îți vrea binele atunci te vei îndrepta spre natură, spre dragostea lui Dumnezeu manifestată în molecule! Până atunci adu-ți aminte că în spatele celei mai mari frici – de a da bani pe produsele Young Living – poate să stea cea mai mare OPORTUNITATE! ALEGEREA ÎȚI APARȚINE!

Uleiurile esențiale de cea mai înaltă calitate vor ajunge în fiecare casă din lume pentru că întăresc toate sistemele corpului uman: imunitar, osos, cardiovascular, nervos, hormonal, muscular, circulator, digestiv, respirator, urinar și sistemul reproductiv, țin microbii la distanță și pentru că cei care le folosesc deja se bucură de o stare de bine, de un scop în viață și abundență!

Dorința inimii mele este ca și tu să te bucuri de sănătate fizică, emoțională, mentală și financiară! Comandă-ți astăzi măcar un aromatizator si un ulei de Mentă și bucură-te de beneficiile uleiurilor esențiale care trezesc în tine intuiția, conștiința pe care ai uitat să le folosești.

Larisa Bangs
Larisa Bangs
Aromaterapeut. Maseur terapeut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum