Uleiurile esențiale versus Antibiotice

Uleiurile esențiale acționează ca hormoni
16 iunie 2021
Uleiul de smirnă este toxic
16 iunie 2021

Uleiurile esențiale sunt mai deștepte decât antibioticele.

Știi ce sunt antibioticele? Un foc care apare într-o dată într-o pădure foarte frumoasă. Antibioticul arde tot în calea lui. De aia trebuie să iei prebiotice și probiotice. Uneori durează luni, ani până se reface flora! Exact ca și o pădure prin care a trecut un foc.

Uleiurile esențiale oferă o protecție serioasă împotriva virușurilor, a bacteriilor, a paraziților și a ciupercilor exact cum au făcut și în plantă înainte de a ajunge la noi.

Medicii recomandă antibiotice pentru bacterii. Problema e că antibioticele omoară și bacteria bună și cea rea. Bacteria prietenoasă ne ajută să digerăm mâncarea. Tu trebuie să mănânci mult iaur natural, făcut în casă și alte murături să pui înapoi ce a fost măcelărit de antibiotice.

Toată lumea care ia antibiotic trebuie să ia Probiotice OBLIGATORIU, în fiecare seară înainte de culcare.

Medicamentele fac organismul tău acid care poate stimula dezvoltarea ciupercilor. Deci tu doar îți schimbi o formă de boală cu alta. Uleiurile esențiale combat virușurii, în timp ce medicamentele nu pot să facă asta.

Asta nu înseamnă că antibioticele nu trebuie folosite. Sunt momente în care acestea te ajută să treci peste o infecție severă și te pun pe drumul spre refacere când nimic altceva nu ar funcționa. După ce trece criza, rămâi să te descurci singură cu efectele negative, dar cel puțin criza a trecut și e de domeniul trecutului.

Mătușa mea e doctoriță și am întrebat-o cum de ea dă și naturiste și alopate pacienților ei. La care mi-a dat un răspuns foarte simplu: *Dacă tu îmi ceri alopate îți dau alopate, dacă tu îmi ceri naturale, eu știu să-ți dau și dintr-alea!* În State omul e liber să aleagă ce metodă preferă, fără să fie judecat și privit de sus în caz că alege altceva decât ce ar prefera medicul. Nu te-ai întrebat niciodată cum de medicii nu-și aduc niciodată copii să fie tratați la spital? Eu lucrez în spital de 5 ani de zile și până acum nu am văzut niciodată pe copii la doctori venind la consult, la tratament în spital.

Uleiurile esențiale nu au efecte secundare. Ele au inteligența necesară să distingă între bacteria bună și cea rea și să o atace doar pe cea rea în timp ce se îngrijește de cea bună. Uleiurile esențiale pot atac virușii și ciupercile. Mai departe, uleiurile esențiale pot alcaliniza organismul și poate să-l aducă din starea acidă, bolnavă la echilibru, la pH-ul natural al sănătății.

Doar inhalând uleiuri esențiale în fiecare zi ajută enorm pe termen lung și tu te bucuri de vitalitate și stare de bine. Acțiunea uleiurilor esențiale în organism este întotdeauna îndreptată spre echilibru, spre homeostazie unde fiecare celulă și fiecare organ lucrează la capacitate maximă și în armonie. Uleiurile esențiale cu grad terapeutic au inteligență homeostatică. Un ulei sintetic sau un medicament nu va putea face acest lucru NICIODATĂ.

Când Dumnezeu l-a creat pe om nu l-a pus într-o casă. L-a pus într-o grădină unde să fie înconjurat de uleiuri esențiale, molecule pe care ei le inhalau 24/24 pentru a menține corpurile lor în echilibru și sănătate pentru a supraviețui sute de ani. Acum nu vă abandonați casele să trăiți afară și să recreați această grădină a Edenului, dar creează o grădină modernă prin difuzarea și purtarea uleiurilor esențiale ca și parfum în fiecare zi. Continuă să te bucuri de lifestyle-ul modern  în timp ce te bucuri de beneficiile grădinii din Eden, în același timp.

Ai și tu câte un diffuser/aromatizator/pulverizator în fiecare cameră din casă?

Larisa Bangs
Larisa Bangs
Aromaterapeut. Maseur terapeut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum