Ginger+

Young Living, un stil de viață sănătos
6 decembrie 2017
Dezvoltare personală
10 decembrie 2017

Știai că sistemul digestiv este considerat al doilea creier? Oamenii constipați sunt în general înghesuiți, nu pot să gândească prea bine, văd lucrurile în ceață, se prind greu, nu sunt prea fericiți, au impresia că oamenii au ceva cu ei. Dacă ar ieși cu scaunul de 2-3x/zi lucrurile s-ar schimba considerabil într-o fracțiune de secundă. Din fericire la Young Living avem soluții pentru digestie. E timpul să ne asigurăm că avem mai multă grijă de sistemul nostru digestiv. Se estimează că sistemul digestiv are cca. 100 milioane de neuroni şi cca. 40 de neurotransmiţători – la fel de mulţi ca în creier.

Suplimentul alimentar sub formă de ulei esențial Ginger+ (Zingiber officinale) este distilat din rădăcina unei plante de ghimbir. Folosit atât ca mirodenie în bucătărie, cât și ca supliment alimentar, Ginger+ este un ulei pe care este bine să îl ai în casă.

Beneficiile uleiului Ginger+ provin din componentele sale naturale, zingiberene și beta-felandrene, ceea ce îl face un ingredient cheie în DiGize™, Digest & Cleanse™, ICP™ și Essentialzymes-4™. Indiferent dacă este adăugat la un preparat dulce sau la unul sărat, Ginger+ te va încânta de fiecare dată.

Utilizări ale uleiului Ginger+:

– Adaugă o picătură în ceai, pentru a obține o băutură caldă unică și liniștitoare.

– Înmoaie o scobitoare în Ginger+ și adaug-o când gătești legume la tigaie, pentru o aromă exotică.

– Ginger+ reprezintă un excelent supliment alimentar! Adaugă o picătură la o capsulă de gel vegetal pentru a sprijini digestia normală, sistemul natural de apărare, sănătatea sistemului vascular, funcționarea corespunzătoare a tractului respirator și pentru a susține sănătatea mușchilor, a oaselor și încheieturilor.

– Adaugă o notă condimentată unui preparat clasic reconfortant! Adaugă câteva picături de Ginger+ la limonada de casă.

– Câteva picături de Ginger+ adăugate la marinate și la sosurile de salate vor adăuga o notă caldă, condimentată.

Mod de folosire

Diluează 1 picătură cu 1 picătură de ulei de bază. Puneți amestecul rezultat într-o capsulă și consumați de până la 3 ori pe zi.

Ingrediente

Ulei de rădăcină de ghimbir (Zingiber officinale)

Asigură-te că ai grijă de al doilea creier al tău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum