Beneficiile unui aromatizator

Ginger+
8 decembrie 2017
Uleiuri esențiale pentru bătrâni
9 martie 2020

*Copii, hai să mergem să luăm o gură de aer!/Deschide geamul, parcă nu-i aer!* Ai auzit pe cineva spunând asta vreodată?

Ce-ți trebuie? Un diffuser/aromatizator care împrăștie în atmosferă ioni negativi și umezește aerul uscat din birouri și case.

Diffuserele folosesc vibrații ultrasonice pentru a agita apa. Acestea separă apa și astfel ionii negativi ajung în aer. Acești ioni negativi se leagă de radicalii liberi din aer și purifică aerul adăugând un pic de umiditate în spațiul în care stai. Atunci când folosești diffuserele de la Young Living și adaugi în ele uleiuri esențiale, particulele sunt dispersate în aer și tu te bucuri și de beneficiile uleiurilor.

Știi că ionii negativi sunt supranumiți și vitaminele aerului?

Este foarte important să bei foarte multă apă pentru că uleiurile vor începe să te curățe din interior și apa facilitează curățarea.

Pentru că în diffuser apa este rece (în final va ajunge ca apa de vară dacă îți bagi degetul în apă pentru că motorașul se învârte în permanență), structura chimică a uleiului se păstrează și astfel nu este distrus sau modificat.

Lipsa ionizării duce la:

 1. oboseală
 2. sistem imunitar scăzut
 3. scăderea concentrației
 4. stres
 5. respirație îngreunată
 6. randament scăzut deși ai impresia că muncești din greu
 7. procesele de regenerare nu sunt stimulate
 8. încetinează gândirea
 9. afectează sistemul endocrin
 10. afectează sănătatea

Ionii negativi:

 1. aduc organismul în echilibru
 2. ne ajută să ne bucurăm de o stare de bine
 3. ne stimulează să fim mai creativi
 4. întăresc sistemul imunitar
 5. prelungesc tinerețea
 6. îmbunătățește concentrarea
 7. elimină oboseala
 8. luptă împotriva depresiei
 9. elimină praful
 10. elimină polenul
 11. reduc durerile articulare
 12. ne dau energie
 13. subiecții expuși la niveluri ridicate de ioni negativi, au avut performanțe mai bune în provocările mentale decât persoanele care au respirat aer normal, încărcat cu ioni pozitivi. Pierce J. Howard, doctor la Centrul pentru Stiinte Cognitive Aplicate, spune în Manualul Proprietarilor de creier – “Ionii negativi cresc fluxul de oxigen către creier; rezultă o vigilență mai mare, scade somnolența, și este mai multă energie mentală.”
 14. sunt eroii pe care îi așteptai demult

Biofizicianul rus Alexander Chizhevsky a fost primul care a studiat minuţios importanţa ionilor, în cadrul unuia dintre multiplele sale experimente. Savantul i-a privat de aer proaspăt pe şoarecii de laborator, folosind în acest sens un filtru special din lână groasă. Omul de ştiinţă a observat că după o anumită perioadă de timp şoarecii începeau să devină molatici şi să aibă simptomele unei avitaminoze severe. Când a măsurat nivelul ionizării în cuşcă, cercetătorul a descoperit o insuficienţă critică de ioni încărcaţi negativ. Imediat ce savantul a eliminat filtrele şi a crescut concentraţia de ioni negativi în interior, animalele au început să se simtă mai bine.

Mergi la munte, la mare, la cascade, stai pe malul unei ape curgătoare și când nu-ți permite timpul sau bugetul investește într-un diffuser în fiecare cameră unde stai, unde copiii tăi dorm, își fac temele, unde lucrezi și vei vedea progrese.

Pune uleiurile lângă diffuser/aromtizator pe noptieră pentru a-ți aduce aminte să le folosești constant.

Vrei un diffuser și stii deja pe cineva care ar putea să te ajute cu comanda? Ia legătura imediat cu acea persoană.

______________________

Vrei în diffuser/aromatizator și nu știi pe nimeni care poate să te ajute cu comanda? Scrie-mi un email la altacale@gmail.com și te ajut cu tot dragul.

Larisa Bangs
Larisa Bangs
Aromaterapeut. Maseur terapeut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum