Cum ne îmbolnăvim?

Uleiul de smirnă este toxic
16 iunie 2021
Cum să am un somn odihnitor?
16 iunie 2021

90% din boli țin de mediu și lifestyle.

Cu toată ștința  și parcă oamenii sunt din ce în ce mai bolnavi …

Ți se spune că tu poți doar să ameliorezi simptomele.

Cum trăiești în fiecare zi? Care este rutina ta de dimineață când te trezești până seara? Când iei decizii, ții tu cont de locul unde alegi să lucrezi, de aerul pe care îl respiri în casă, la serviciu, ții cont de oamenii cu care alegi să te înconjori?

Alegerile tale te duc spre sănătate sau boală.

Când tușești, tușești în cot sau în palmă?

Când strănuți, strănuți în cot sau în palmă?

Dacă ai răspuns în palmă, tu îi îmbolnăvești pe cei din jurul tău pentru că pui mâna ta plină de microbi pe telefon, pe bani, pe farfurie, pe clanță, pe birou și uite așa, în mod conștient, tu îmbolnăvești pe altul.

Simptomele sunt doar o manifestare a faptului că organismul nostru ne iubește și se străduie să ne trimită mesaje. Exact ca un copil mic care plânge. Sunt unii părinți care lasă copilul să plângă *să se călească* și alții ca mine care vor să afle care e situația pentru a o rezolva pe loc.

Noi suntem expuși mereu la substanțe toxice din mediu. Agentul nostru de vânzări din State făcea un studiu pe pensionarii care își construiau casa visurilor lor și apoi în 6 luni mureau. Tinerii din ziua de astăzi construiesc case și vor doar ca materialul să fie ieftin și casă să arate beton, să cumpere covoare ieftine, mobila din tot felul de materiale nesănătoase și uite așa e greu să controlezi mediul în care stai dacă nu faci din asta o prioritate.

https://web.archive.org/web/20050716022737/http://www.ewg.org/reports/bodyburden2/execsumm.php

De aceea, apa cu Lămâie nu ar trebui să lipsească din dieta ta zilnică. Detoxifierea gentilă trebuie să devină un mod de viață.

Tu ești expertul!

Noi uităm să ne ascultăm corpul și când avem diaree vrem imediat să punem un dop acolo, când copilul are febră imediat vrem să o scadem fără să ascultăm corpul. Tu ca adult știi când ceva nu e ok cu tine, nu trebuie să fii doctor, să fi făcut analize. Corpul tău îți vorbește!

Ce atragi? Noi nu suntem victime ale vieții, suntem creatorii ei. Care sunt cei 5 oameni din viața ta care reflectă imaginea ta iî valori, stres, abundență și cu care tu alegi să îți petreci timpul tău?

Tu poți preveni crizele sau poți să te vindeci după o criză pe care nu ai prevenit-o!

Cele mai bune idei creative nu vin din capul tau, vin din inima ta!

Ne îmbolnăvim pentru că alegem să gândim lucruri negative, pentru că alegem să vorbim urăt cu noi și cu cei de lângă noi, pentru că judecăm, pentru că alegem moartea în loc de viață, pentru că alegem blestemul în locul binecuvântării, pentru că nu facem prevenție, pentru că nu ne hidratăm, nu ne spălăm pe mâini și nu strănutăm și tușim în cot și pentru că preferăm hrana moartă decât cea vie, gătită în casă.  În Statele Unite, când copii mei au început să meargă la grădi, tușitul și strănutatul în cot au fost printre primele lucruri pe care le-au învățat. A luat o pandemie ca oamenii din jurul meu să numai creadă că ne dădeam mari când tușeam în cot!

Larisa Bangs
Larisa Bangs
Aromaterapeut. Maseur terapeut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum