Amigdala cerebrală și beneficiile uleiurilor esențiale de calitate

Beneficiile Compușilor chimici în uleiurile esențiale
15 ianuarie 2019
Sănătatea începe în gură
9 martie 2020
Zboară, luptă sau îngheață sunt răspunsurile noastre la tot ceea ce ni se întâmplă.
 
Dumnezeu a creat această parte a creierului să nu răspundă la atingere. Deci dacă tu atingi un copil care e foarte supărat, nu rezolvi nimic. De aceea doctorul nostru din State ne-a recomandat ca atunci când băiețelul nostru are un tantrum să îi dăm să miroase uleiul esențial Mentă pentru că îi șochează sistemul în sensul bun al cuvântului – uită că plângea sau de ce plângea. 
 
Dumnezeu a creat această parte a creierului să nu răspundă la sunet. Poți să vorbești cât vrei că nu o să scapi de problema pe care doar un miros ar putea-o rezolva. 
 
Dumnezeu a creat această parte a creierului să răspundă doar la miros.
Noi avem amintiri care sunt conectate la miros. Pentru mine e pâinea de casă făcută de mama mea în fiecare sâmbătă. Pentru tine poate e portocala care te duce cu gândul la Crăciun, trandafirii din grădina bunicii, prăjiturile pe care le făcea mama ta. Un miros îți poate aduce aminte și de o amintire negativă din viața ta.
 
Înconjoară-te de mirosuri plăcute care îți aduc aminte de momente frumoase. 💧Ocotea + 💧Vanilie + 💧Lemn de Cedru + 💧Copaiba + 💧Limetă + 💧Lavandă, de exemplu, după 4-5 minute de inhalare îți vin idei creative cum să rezolvi problema care te chinuie. Dacă nu ai amintiri plăcute ia cu tine un ulei în concediu, când mergi la sală, când mergi la școală și asociază acel miros cu locul sau activitatea respectivă. 
Aroma Freedom Technique este o tehnică prin care tu poți să te deblochezi, poți să rezolvi niște aminitiri din trecut care sunt neplăcute, poți să afli ce te ține pe loc în dezvoltarea ta personală și atingerea potențialului tău maxim.
Când să programezi o ședință AFT (Aroma Freedom Technique)?
Când:
  • Ai impresia că poți mai mult, dar nu poți să înaintezi.

  • Când vrei să schimbi ceva în viața ta.

  • Când ai impresia că rugăciunile tale nu trec de tavan.

  • Când nu știi ce uleiuri să folosești.

  • Când ai 2 alternative și nu știi pe care să o alegi.

AFT este o tehnică la îndemâna tuturor. Poți să o faci chiar când ești sub duș pentru a manageria orice scuză care îți vine în minte și este foarte eficientă în a zdrobi întărituri și credințe programate greșit de către tine sau alții care au rostit cuvinte negative peste tine. În toate cazurile amintirea se dizolvă sau se îndepărtează și nu mai are putere peste tine. AFT aduce claritate în orice domeniu în care ai vrea să excelezi și o să te ajute să-ți îndeplinești visele.

O ședință cu mine costă doar 75 de lei. Pentru sesiunile online condiția este să ai deja uleiurile necesare pentru îndeplinirea visurilor tale sau ți le trimit.

Programează-te astăzi la o sesiune de oriunde ai fi în lume: altacale@gmail.com sau Facebook: Larisa Bangs.

Larisa Bangs
Larisa Bangs
Aromaterapeut. Maseur terapeut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum