Uleiuri esențiale pentru bebeluși

Ciocolată Raw Vegană cu Mentă
24 februarie 2016
Sănătate de fier cu Young Living
13 aprilie 2016

 

Uleiurile esențiale Young Living pot fi o resursă fantastică pentru cei mici. E foarte important să ținem cont de faptul că sistemele organismului sunt foarte sensibile și că se impun anumite restricții. Uite ce trebuie să știi!

DILUȚIE

În timp ce nu sunt reguli stricte în ceea ce privește diluția, Young Living sugerează să experimentăm. Folosiți un ulei vegetal ca uleiul extravirgin de cocos sau cel de migdale dulci pentru a minimaliza iritabilitatea.

Diluția diferă de la vârstă la vârstă:

AN 0-1 1/8 din recomandarea de pe etichetă

AN 2-6 1/4 din recomandarea de pe etichetă

AN 7-11 1/2 din recomandarea de pe etichetă

AN 12+  Concentrația de pe etichetă

REGULI GENERALE DE PRECAUȚIE

  • Nu se recomandă administrarea internă a uleiurilor esențiale Young Living în cazul bebelușilor pentru că acestea sunt foarte concentrate.
  • Un diffuser va păstra camera copilului la un nivel normal de umiditate și va purifica  spațiile de lângă pătuț și spațiul de joacă. Puneți mai puține picături în diffuser decât ați folosi în mod obișnuit și țineți diffuserul departe de bebeluș.
  • Când încerci un ulei nou diluați-l foarte bine și testați-l pe antebraț sau pe picior. Dacă nu vezi nici o reacție după câteva minute, probabil că este ok de folosit în continuare.
  • Evită să folosești uleiuri esențiale în cădița pentru baie. Copilul tău s-ar putea să atingă ochii cu mânuța și e mai ușor să înghită apa.
  • Dacă bebelușul tău nu a fost niciodată expus la uleiuri esențiale poți să pui uleiurile pe tine pentru a-l ajuta pe bebeluș să se obișnuiască cu mirosul.

ULEIURI DE FOLOSIT CU PRECAUȚIE 

Următoarele uleiuri pot fi prea mult pentru sistemele organismului unui bebeluș. Unii oameni aleg să fie mai precauți când vine vorba de aceste uleiuri sau amestecurile care conțin aceste uleiuri esențiale.

Pentru mai multe informații vă rog să vă adresați unui medic specialist care cunoaște puterea tămăduitoare a uleiurilor esențiale Young Living.

ULEIURI ESENȚIALE YOUNG LIVING CARE POT FI FOLOSITE PE BEBELUȘI 

În ziua de astăzi sunt foarte multe uleiuri pe piață. Young Living a început mișcarea și celelalte companii doar au copiat modelul fără să meargă o milă în plus și să se asigure de puritate, de efect terapeutic. Înainte de a spune că nu poți folosi un ulei pe un bebeluș caută mai multe informații sigure cum ar fi site-ul Young Living sau alte surse ca www.pubmed.com. Young Living este pe piață de peste 20 de ani!!! Sănătate că-i mai bună decât toate!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum