Tușește și strănută sănătos

Tehnica Raindrop
5 iulie 2017
Femeia in Network Marketing
30 octombrie 2017

Ați văzut vreodată cum tușește un american? Ei tușesc și strănută în cot! În momentul în care tușești în cot e foarte puțin probabil că vei intra în contact cu foarte multe coturi, dar atunci când tușești în palmă ce faci cu acea palmă? O amputezi imediat? Nuuu. O pui pe cană, pe caiete, pe birou, pe clanța, pe toate suprafețele. Ce se întâmplă după? Copiii tăi, frații, surorile, soțul, soția, colegii pun mâna pe cana respectivă, pe masă, pe jucărie, pe caiete, documente, portiera la mașină, etc. și uite așa microbii tăi au ajuns la cine nu trebuia să ajungă pentru că tu ai fost un bolnav iresponsabil.

E adevărat că de mici am fost îndrumați să ne acoperim gura când tușim, doar că în loc să ni se spună *cotul la gură* ni s-a spus *pune mâna la gură* și uite-așa continuăm să ne mirăm că atunci când suntem bolnavi se îmbolnăvește toată casa: *Cred că a luat de la mine …!* Cu singuranță a luat de la tine 🙂

Fii un bolnav responsabil:

  1. Tușește, strănută în cot
  2. Nu pupa copilul/soțul /soția/iubitul/iubita dacă tu ești răcit sau îți curge nasul
  3. Folosește căni, linguri, furculițe pe care le ștergi în prealabil cu un șervețel curat. Comportă-te ca și un germifob pentru câteva zile 🙂
  4. Curăță suprafețele în urma ta
  5. Aeresește camera în care stai
  6. Spală așternutul
  7. Folosește diffuserul cu 3-4 picături de Purification pentru a curăța/purifica aerul din casă sau 3-4 picături Thieves timp de 30 de minute în diffuser de 3x/zi.

Batista, șervețelul nu îl avem întotdeauna la dispoziție să oprim jetul unui strănut, tusea, dar cotul îl avem majoritatea din noi la îndemână.

Data viitoare când vezi pe cineva că tușește în palmă sau strănută punând mâna la gură amintește-i să pună cotul la gură. La început va suna ciudat, dar în curând va face tot sensul din lume! Fii un bolnav responsabil! Folosește produsele Young Living pentru a întări sistemul tău imunitar (Thieves la talpă 1-2 picături) și sistemul respirator (1-2 picături RC pe piept, plămâni + alternează cu 1-2 picături  de Raven).

Cotul la gură!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum