O barbă frumoasă cu uleiuri esențiale

Cum ne detoxificăm?
9 octombrie 2016
Detergent de casă bio
17 noiembrie 2016

Bărbații din ziua de astăzi au multă grijă de felul în care arată. Unii merg la manichiurist, alții la pensat, la epilat, etc. Unele femei preferă un bărbat cu barbă pentru că ele cred că acei bărbați sunt mai sexi. Unii bărbați se simt mai bărbați cu o barbă. Alții preferă barba pentru că li se pare că fața lor arată ca o piele de bebeluș făra ea și alții o fac pentru că au acnee sau pentru un plus de personalitate. Indiferent de motiv barba trebuie să fie întreținută.

 

Uleiurile esențiale pot fi folosite cu succes și în loc de parfum. Într-o zi eram cu băieții mei la plimbare și a trecut un domn care era dat cu parfum, la care băiatul meu cel mai mic (6 ani) îmi zice: Mama, miroase a chimicale!

Un produs bun pentru bărbați este Shutran Shave Cream – Crema de bărbierit care hidratează firul de păr și asigură un ras foarte aproape de rădăcină. Umezește zona cu apă caldă. Aplică un strat subțire, uniform. Rade și clătește lama după fiecare trecere a lamei. Clătiți zona cu apă.

Cremă pentru barbă 

Combină 60 ml Ulei vegetal V-6 + 20 picături de Cedarwood sau Lavender sau Peppermint sau Tea Tree sau Northen Lights Blue Spruce într-un recipient de sticlă. Aplică o cantitate mică pe barba ta. Barba ta va mirosi frumos și va străluci.

Lavender și Cedarwood calmeaza pielea și întăresc firul de păr lăsându-l moale în același timp și reduc iritațiile ocazionale.

Peppermint răcorește pe timp de vară și miroase foarte fresh.

Tea Tree ține bacteriile la distanță și calmează pielea.

 

Nu ai timp să-ți faci o cremă? Ia 1-2 picături direct din sticla de ulei, pune-le în palmă si apoi aplică-le pe barbă apoi piaptănă barba. E ca și când ai un diffuser propriu sub nasul tău! Aplică crema după duș, seara înainte de culcare pentru un somn odihnitor dacă în cremă ai Lavender sau Cedarwood.

After shave 

60 ml ulei vegetal V-6 + 20 picături Frankincense (Tămâie) sau Chamomile. Adaugă apă distilată pentru a subția aftershave-ul dacă trebuie! Păstrează crema într-un flacon sticlă cu pompiță.

30 ml ulei vegetal V-6 + 200gr unt de shea + 5 picături de ulei esențial. Combină ingredientele în blender și păstrează crema la frigider.

Femeile pot folosi și ele același amestec sau pot să facă un amestec în care să adauge Geranium, Sandalwood, Rose, Lavender pentru a folosi crema tot timpul sau dupa epilat.

E minunat când poți să-ți faci cremele proprii pentru că știi exact ce ai pus în ele și te poți bucura de beneficiile terapeutice ale uleiurilor. Economisește timp și bani și câștigi sănătate. Banii se mai fac! Sănătatea e greu de recuperat!

Dragi tați, frați, soți care vreți lucruri de calitate pentru voi, vreți să fiți sănătoși, plini de energie, virilitate, încredere de sine, cumpărați un buchet de flori pentru mama, soția, sora care vă poate ajuta să faceți cremele!

Mulțumim pentru tot ce faceți pentru noi femeile, pentru copii, pentru cei dragi din jurul vostru!

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum