Cum ne detoxificăm?

O piele frumoasă la orice vârstă
28 iulie 2016
O barbă frumoasă cu uleiuri esențiale
15 noiembrie 2016

După ce băiatul nostru a fost diagnosticat cu retard, în secunda 2, doctorii din State ne-au sugerat să scoatem absolut toate substanțele chimice din casă, orice lucru din plastic și să aruncăm cuptorul cu microunde la gunoi și am făcut asta în ziua respectivă pentru că mie nu-mi place să fac lucrurile cu jumătate de măsură! Rezultatele nu au încetat să apară: copil sănătos, progrese imense, etc.

Cei mici și cei mari se uită la noi ce mâncăm, nu la ce spunem că ar trebui ca ei să mănânce!

Dacă mănânci ce nu trebuie, mâncarea te face mai gras pentru că organismul nu știe dacă o să mai mănânce și mâine. Când ești obez transmiți asta bebelușilor tăi în timpul sarcinii 2-3 generații pentru că tu nu ai avut grijă de tine! Tu ești responsabilă astăzi! Uită-te în oglindă!

Care din cele două au fost mai întâi? Toxinele sau Obezitatea? Toxinele ne fac să ne îngrașăm, deranjează sistemul endocrin. Știti că ar fi bine să nu folosim covoare în casă? Tocmai pentru că ele conțin toxine pe care le inhalăm în fiecare zi și care pot duce la crize de astm, dereglări hormonale.

Pe timpul verii fă un Spray pentru insecte pentru a nu mai folosi insecticide pe tine și pe cei dragi ai tăi:

1 linguriță de extract de vanilie

100ml apă distilată

15-20 picături de ulei esențial de Oregano, Mentă sau Eucalipt

Ingredientele se amestecă și se aplică pe piele la fiecare 30 de minute.

Substanțele chimice duc la diabet de tip II, boli cardiovasculare, etc.

Pentru a slăbi trebuie să te detoxifici. Poți să folosești Grapefruit, Mentă pentru că o să începi să mănânci mai bine.

Uleiurile sunt instrumente care te ajută să slăbești! Vanilia, Suc de goji, Tămâia se duc direct la sistemul limbic – centrul de sățâietate. Dacă miroși vanilia sau tămâia organismul nu mai vrea mâncare.

Începe să folosești Vanilie pentru slăbit, Ylang Ylang, Bergamot și vei observa că vei mânca mai puțin! 

3 lucruri te vor îngrășa sau te vor ajuta să slăbești:

  1. Mâncarea.
  2. Exercițiul fizic.
  3. Somnul.

Dacă doar miroși Menta poți să slăbești! Dacă folosești uleiuri esențiale din flori și condimente bărbații te vor vedea mai slabă.

Toxinelor le place să se localizeze în ficat, burtă, sâni și creier. Noi trebuie să ne concentrăm pe detoxifierea ficatului, a rinichilor și a pielii.

Un masaj Raindrop te va ajuta să te detoxifici și astfel tu vei ajuta cel puțin următoarele 2-3 generații care vin după tine. Înainte și după un Raindrop trebuie să bei foarte multă apă pentru a elimina toxinele din organism.

Trăiește sănătos!

Cei dragi ai tăi se spală pe dinți cu supă de toxine? Când a fost ultima dată când ai citit fiecare ingredient de pe pasta de dinți pe care o folosești din comerț și te-ai uitat la efectele negative? Știai că florul distruge neuronii?

Young Living este un stil de viață. Ce faci astăzi va afecta 3-4 generații. Cineva spunea că ne naștem în burta bunicii. Eu îi multumesc lui Dumnezeu că bunica mea a fost o femeie foarte sănătoasă și puternică și același lucru vreau să-l spună și nepoții mei despre mine. Tu ce faci în direcția asta?

Alege astăzi doar un singur lucru pe care să-l schimbi. Ai așa de multe opțiuni. Nu aștepta până în momentul în care ți se întâmplă ceva rău pentru a schimba modul în care faci lucrurile!

Larisa Bangs
Larisa Bangs
Aromaterapeut. Maseur terapeut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum