Știai că Vitalitate = Enzime?

Desert delicios din 4 ingrediente
19 martie 2020
Câte suplimente să iau pe zi?
2 aprilie 2021

Ia Enzime si nu o să mai dormi așa mult!

Perminte-mi să reformulez, dacă tu ai alergie la drojdie, ai o alergie la gluten. Dacă știi asta, atunci nu eziți să oprești toate mâncărurile făcute cu drojdie, începi să iei enzime și începi să-ți cureți organismul.

Fiecare persoană ar trebui să ia în fiecare seară 10-15 Detoxzyme înainte de culcare. Dacă adaugi, 1 sau două Essentialzyme cu Detoxzyme, te asiguri că ai tot ce ai nevoie în tractul digestiv pentru a procesa masa bogată pe care ai avut-o la ora 8.

Câți dintre voi aveți sindromul picioarelor neliniștite? Gata cu el. Câți dintre voi aveți coșmaruri noaptea? Câți dintre voi nu vă odihniți noaptea? Toate acestea indică lipsă de enzime în organism. Dacă ai sindromul picioarelor neliniștite – adică te trezești, și te plimbi prin casă, te culci înapoi, te trezești și pe plimbi și apoi te culci – asta înseamnă că ai o deficiență de enzime. Ce-ți spune asta? Îți spune că organismul tău luptă, se chinuie să digere mâncarea pe care i-ai băgat-o acolo, și nu poate s-o facă pentru că nu are ajutor de nicăieri.

Câți dintre voi știți că dacă nu mâncați după ora 15, dormi mai bine? Asta pentru că stomacul tău nu este în vacarm, zbucium. Se spune că dacă poți să intri în stadiul 4 de somn, trebuie să dormi doar 2 1/2 să-ți revigorezi organismul în totalitate. (Oamenii descriu somnul bun drept adânc, ceea ce înseamnă „puternic şi de neclintit”. Aşa cum sugerează expresia, tipul de somn care pare cel mai profund pentru oameni este somnul cu cele mai puţine mişcări ale corpului. Acest aspect indică somnul din stadiile 3 şi 4). Tu nu poți ajunge în stadiul 4 de somn decât cu enzime. E chiar imposibil fără ele. Începe să folosești enzime să ajungi acolo!

Săptămâna trecută am fost întrebat cum reușesc să fac ceea ce fac. Ei bine, nu dorm mult, și asta pentru că iau foarte multe enzime.

Gary Young,

Convenție 2011

Larisa Bangs
Larisa Bangs
Aromaterapeut. Maseur terapeut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum