Detergent de casă bio

O barbă frumoasă cu uleiuri esențiale
15 noiembrie 2016
Uleiurile biblice
13 decembrie 2016

Când locuiam în State aveam o prietenă care îmi făcea detergentul de rufe din doar câteva ingrediente pe care puteam să le pronunț și care nu conțineau substanțe chimice. După ce am primit diagnosticul de retard pentru băiatul meu ni s-a spus să aruncăm toate substanțele chimice din casă. Și eu nu fac lucrurile cu jumătate de măsură! Prietena mea care ne știa povestea mi-a adus într-o zi un borcan cu detergent! Detergentul se face foarte ușor!

1 litru apă fiartă

1 bucată săpun solid bio

1 kg bicarbonat

6 litri apă

120ml Thieves household Cleaner

50 picături de esență de Lămâie, cunoscut sub numele de ulei esențial de lămâie

Se rade săpunul într-o oală cu apă fiartă până se dizolvă. Într-o găleată adaugă bicarbonatul și amestecă bine. O să se întărească foarte repede. Adaugă 6 litri de apă, Thieves Household Cleaner și esența de lămâie. Amestecă bine. Produsul va continua să se întărească pe măsură ce se răcește. Se lasă în găleată sau se pune în borcane și se agită înainte de folosire. Ies aproape 8 litri de detergent. Dacă ți se pare un pic gros doar adaugă puțină apă.

Așa arătau borcanele pe care le primeam:

homemade-detergent-de-rufe

M-am bucurat când Young Living a scos pe piață detergentul de rufe. Am făcut un calcul și o spălare costă doar 2 lei și 25 de bani. Într-un flacon ai 64 de spălări.

Thieves laundry soap.jpg

Sănătate că-i mai bună decât toate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum