Fructe și legume fără pesticide

Ciocolată Raw Vegană cu Mentă
24 februarie 2016
Casă plină de toxine = Familie toxică
14 martie 2016

Ministrul Agriculturii avertiza că multe dintre legumele și fructele care intră în Romania conțin pesticide peste limita admisă.

Printr-o metodă foarte simplă putem îndepărta ceara și pesticidele de pe fructele și legumele cumpărate din supermarket. Cei care le cumpără de la oamenii de la piață trebuie să se asigure că folosesc și ei această metodă pentru protejarea sănătății. De unde mănâncă vermișorul ar trebui să mâncăm și noi și nu să căutăm cele mai frumoase, cele mai mari și mai colorate fructe și legume din magazin care nu se mai oxidează atunci când sunt tăiate.

Pasul 1: În funcție de cantitatea de fructe sau de legume pe care doriți să o spălați, pregăti-ți un vas cu apă în care se adaugă 5 picături de ulei esențial de Lămâie.

Pasul 2: Puneți fructele sau legumele în această soluție și lăsați-le timp de 20 de minute. Amestecați din când în când.

Pasul 3: Scoateți fructele sau legumele din apă si clătiți-le cu apă din abundență, apoi ștergeți-le și consumați-le. Să nu vă speriați când în apă veți găsi musculițe. Ceara se va topi complet de pe fruct și veți observa că fructele se păstrează proaspete-te pentru o perioadă mai lungă de timp.

Larisa Bangs
Larisa Bangs
Aromaterapeut. Maseur terapeut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum