Ciocolată Raw Vegană cu Mentă

Ciocolată de casă americănească
23 februarie 2016
Fructe și legume fără pesticide
28 februarie 2016

Ingrediente:
100 gr unt de cacao bio

30 gr cacao alcalină sau pudră de roșcove (3 linguri)

30 gr de miere de salcâm sau sirop de agave (3 linguri)

½ păstaie de vanilie/ulei esenția de Vanilie

2 picături de ulei esențial de Mentă

– Nuci românești, nuci braziliene, nuci pecan, caju, migdale,semințe de chia, alune de pădure, semințe de floarea soarelui, semințe de dovleac, goji

Mod de preparare: Untul de cacao se dă pe răzătoare și se topește la bain-marie (să fie maxim 40 grade), se adaugă cacaua, păstaia de vanilie și mierea de salcâm – se amestecă cu telul. În formă de silicon dreptunghiulare, se așează un strat de ciocolată, un strat de nuci și semințe, un strat de ciocolată, și tot așa, până se umple forma. Se pune la frigider (2-3 ore) sau la congelator (1/2 oră).

Poftă bună!

Larisa Bangs
Larisa Bangs
Aromaterapeut. Maseur terapeut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum