Casă plină de toxine = Familie toxică

Fructe și legume fără pesticide
28 februarie 2016
Uleiuri esențiale pentru femei însărcinate
11 iunie 2016

Foarte mulți români încep să schimbe modul cum fac lucrurile, ce pun în ei și pe ei pentru a asigura copiilor un viitor mai sănătos. Eu vreau să fug de ceea ce este nesănătos și să folosesc din ce în ce mai multe lucruri care sunt bune pentru mine și pentru famila mea. Vreau să hrănesc organismul meu cu lucruri de care are nevoie și să elimin lucrurile nenecesare.

Lucrurile nutrivite fac doar un singur lucru: hrănesc organismul.

Problema cu toxinele e că fac 2 lucruri:

  1. distrug funcțiile organismului: țesuturi, hormoni
  2. fură organismul de ceva de care organismul are nevoie. De exemplu, te duci la film și găsești locul perfect. Înainte de a începe filmul te duci la baie și toxina vine și îți ia locul și face gălăgie și îi deranjează pe cei din jurul ei. Dacă tu ștergi parchetul cu chimicale și umbli desculț prin casă îți irosești banii și timpul. Nu poți să mănânci sănătos și să ai parfumuri și produse chimice de curățat în casă.

Tu trebuie să începi să elimini substanțele chimice de sub picioarele tale, din baie, din bucătărie pentru că aceste substanțe interferează cu hormonii copiilor tăi, scad nivelul de testosteron al soțului tău, interferează cu fertilitatea ta, dăunează sistemului imunitar, sistemul endocrin, afectează pielea ta. Bărbații se pot confrunta cu disfuncții sexuale! Aceste substanțe creează dezechilibru hormonal, crește nivelul de estrogen. Ne omoară încet. Băiatul tău și bărbatul tău nu au nevoie de un nivel ridicat de estrogen. Ei au nevoie de TESTOSTERON!

Clorul este TOXIC și tu curăți pe jos cu el și pe urmă el acționează și ca un diffuser.

Noi după ce am aflat de diagnosticul lui Ciprian am aruncat toate substanțele chimice din casă și până am aflat de uleiuri esențilae am curățat cu oțet, apă și lămâie. Acum, dacă cineva se dă cu parfum, am dureri de cap și mi se face rău. La fel se întâmplă cu produsele de curățat când trec pe la raionul respectiv.

Doar începe să elimini câte un lucru pe rând. Dacă îți iubești familia începe să arunci produsele de curățat care nu sunt sănătoase!!!! Un pas mic va schimba familia ta pentru tot restul vieții tale, a lor și a urmașilor tăi!

Știi că sunt opțiuni mai sănătoase, da? Nu avem nevoie de tricloson, parabeni, mercur, produse care cauzează cancer si alte boli!

Nici nu o să vorbim de produse cosmetice, de parfumuri!

De ce folosim noi Young Living? Pentru că avem încredere în companie. Cu orice produs tu trebuie să ai încredere în cei care produc produsele pentru tine! Eticheta nu înseamnă nimic dacă compania nu este integră. Vreau ca tu să trăiești în sănătate, vreau să ai abundență! Tu nu ai fost creat/ă să te speli cu triclosan! Tu ai fost creat/ă să binecuvintezi pe cel din jurul tău, nu să-i îmbolnăvești!

Îmi vei spune că “Produsele cu toxine sunt mai ieftine!” Hai să fim serioși! Asta nu înseamnă că asta îți bunătățește viața! Nu înseamnă că se merită ca tu să arunci banii pe geam! Nu înseamnă că tu nu o să-ți strici sănătatea! Banii oricum se duc. Important este să îi dai acum cât faci bani și nu când trebuie să-i dai să-ți recapeți sănătatea pentru că atunci nu îi mai faci …

Alternative

  1. Un singur produs pentru: geamuri, uși, parchet, veceu, cadă, cuptor, aragaz, granit, detergent de rufe, covoare, piele, etc. Alege un produs natural universal.
  2. Pune într-un pulverizator o cană de apă și una de oțet, 8 picături ulei de Lămâie, și poți să cureți orice suprafață din casă. Mirosul de oțet dispare foarte repede, așa că nu are rost să te temi că iți va mirosi toată casa ca o salată.

Toate schimbările acestea sunt ușoare de făcut atunci când îți dai seama că tu ești responsabil/ă de ceea ce aduci în casă.

Larisa Bangs
Larisa Bangs
Aromaterapeut. Maseur terapeut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum