Diferența dintre cânepă și marijuana

De ce mă îmbolnăvesc?
11 noiembrie 2020
Uleiurile esențiale acționează ca hormoni
16 iunie 2021

Cânepa este mult mai înaltă, mult mai slabă, are mai puține frunze, pe când marijuana  este mult mai densă, este mică și are o cantitate foarte mare de frunze.

Amândouă vin din cannabis.

Dacă ești fermier și te duci și cauți semințe, 50% din seminte sunt de sex feminin si 50% sunt de sex masculin. Fermierul pune semințele în pământ și ele încep să crească. Planta din semințele de gen masculin dezvoltă niște pungi cu polen. Cele de sex feminin dezvoltă un organ mic lipicios care are niște antenuțe ca niște pene. Când polenul zboară, se lipește de aceste organe și așa planta feminizată e fertilă și face bebeluși.

Planta pune toată acea energie în bebeluș și la sfărșitul zilei acest bebeluș este o sămânță de cânepă facă tu cultivi cânepă.

Cânepa este foarte sănătoasă!

Dar ce se întâmpă când te duci în câmp și elimini toate plantele de gen masculin? Polenul nu este eliberat și plantele de sex feminin devin frustrare sexual pentru că nu sunt fertilizate. Și planta se gândește cum să prindă măcar polenul care vine de foarte departe așa că secretă mai mult lipici. Deci planta de sex feminim produce un fel de rășină care e foarte agresivă și schimbă compoziția plantei obținând THC. Și uite așa apare marijuana.

CBD nu este marijuana!

Larisa Bangs
Larisa Bangs
Aromaterapeut. Maseur terapeut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum