Cum repari ADN-ul?

Adu pădurea la tine acasă cu uleiuri esențiale
29 august 2021
Cum folosesc uleiurile esențiale pentru Oboseală și Calitatea Slabă a Somnului
26 octombrie 2021

Din 1985, doctori naturopați lucrau deja cu uleiuri esențiale pe cancer când universitățile și laboratoarele nu erau gata să investească bani în cercetarea plantelor medicinale. 

Auzi mereu că oamenii mor de cancer. Riscul ca tu să faci cancer este foarte mare. 

Cel mai important factor este Repararea ADN-ului, dar acesta se copiază greșit. Erorile se întâmplă din cauza radiațiilor, a substanțelor chimice, a poluării din apă și aer. A existat un timp când și eu m-am spălat pe dinți,  am folosit șampon, deodorant, balsam de buze, makeup ce era pe piață și se vindea în magazine negândindu-mă la toate substanțele/ingredientele din ele. 

Ce punem pe noi și în noi prin mâncare ne afectează extrem de mult. 

Ni se spune că cercetările au avansat în ceea ce privește cancerul, dar de fapt ce a avansat este tehnologia de a detecta cancerul în faze incipiente. Când vine vorba de vindecare, nu se întrezărește niciun leac. Mutațiile multiple, categorizarea lor, problemele cu tratarea cancerului, materialul genetic diferit de la pacient la pacient, mediul diferit și tipul de celule canceroase așa de diferite, sutele de tipuri de cancere fac munca cercetătorilor foarte dificilă în a crea chimicale care prin chimioterapie să se ducă țintit după sute de tipuri de cancere. Radiațiile s-ar putea să omoare câteva celule și să grăbească mutarea altora. 

O problemă majoră este că, în general, cancerul este adaptogen. Are abilitate de a-și modifica structura, de a pune rezistență tratamentului cu chimioterapie și radiații. De aceea, mulți pacienți răspund foarte bine la primele runde de chimio/radiații după care stagnează și apoi merg în revers din nou. Și asta din cauza celulei canceroase care are abilitatea de a se adapta. Efectele secundare care apar imediat: un sistem imunitar compromis. 

Plantele sunt sursa medicamentelor si prin studii și cercetări s-a descoperit că orice tip de cancer nu are capacitatea de a crea un adaptogen la compușii chimici din plante. Noi avem o istorie lungă când vine vorba de plantele medicinale: isop, nard, smirna, tămâia. Toate acestea sunt mentționate în Biblie și în istoria triburilor, a culturilor egiptene, chineze, romane. De fapt, vorbim de sute, mii de ani de utilizare. Din păcate, mai puțin de 1% din plante au fost studiate în mod considerabil pentru prorietățile medicinale. 

Când vrei să ataci celule canceroase, trebuie să te uiți la uleiurile pe care ai putea să le folosești, în mod specific la compușii chimici din plantele respective, la cum manageriezi stresul din viața de zi cu zi, la inhibarea invadatorilor și la distrugerea lor și la cum stimulezi creșterea celulelor sănătoase. Trebuie să te uiți la plante care conțin fenoli, cumarine, terpenoide care pot să atace cancerul sau alte probleme de sănătate. Secretul constă în chimie, în activitatea sinergistică care există în structura unei celule și cât de mult din structura uleiului esențial se potrivește exact cu structura celulei. 

Oricine care are acces la un laborator poate face acest experiment: o celulă saturată cu ulei esențial timp de 24 de ore de incubat la 37 de grade Celsus, 5% CO2 timp de 36 de ore. Rezultatul va fi o îmbunătățire de 50%+. Ce zici, merită testate uleiurile esențiale? Tu înțelegi ce înseamnă asta? Uleiurile esențiale conțin compuși care caută, identifică și distrug celulele canceroase!

Bradul Alb/White Fir. 72.3% rata de distrugere a celulelor canceroase cervicale. Nu neaparat a atacat celulele, ci a ajutat la creșterea celulor noi. Deci Bradul Alb acționează în promovarea celulelor noi. Ce trebuie să facă pentru a crea asta? Trebuie că lucrează la nivel de ADN. Deci, repară ADN-ul. Interesant. 

Tămâie/Frankincese. Boswellia carterii. 72.1% eficient împotriva distrugerii celulelor cancerului cervical. Interesant, așa-i?

Tarhon/Tarragon. 85% eficient împotriva cancerului cervical. 55% eficacitate împotriva cancerului de piele. 

Isop/Hyssopus officinalis. În cartea Exod din Biblie, se vorbește despre isop. A distrus 90.2% din celulele canceroase cervicale și 75.9%  la cancerul de piele. 

Acum câ știi aceste informații ai fugi să te apuci de radiații și operații sau ai testa uleiurile esențiale mai întâi?

Grapefruit. A distrus în proporție de 80% celulele canceroase ale pielii. 

Mirt. Myrtle. 81% eficacitate împotriva cancerului de sân. 67% împotriva celulelor canceroase ale prostatei, 95.2% eficacitate la cancerul de sân. Parcă, te poți uita la cancer cu alți ochi deja, așa-i?

Lemnul de Santal/Sandalwood. 84% eficacitate cancer cervical, 72.2% eficacitate cancer la sân, 84% prostată, 58.7% cancer de piele. Știi cum se numește uleiul de santal în Biblie? Aloe. Dragi femei, câte dintre voi ați prefera să hrăniți sânii voștri cu Lemn de Santal în loc de radiații sau mastectomie?

Cimbrul/Thyme. 99% eficacitate cancer cervical. Asta înseamnă aproape 100%, așa-i? 

Imaginează-ți dacă poți, doar dacă poți ce ar însemna să iei Lemn de Santal la 84% eficacitate cancer cervical + Tămâie la 72.1% eficacitate și le-ai aplica pentru cancerul cervical. Crezi că ar avea vreun efect? Clar!!!

Acum ai o listă cu care să începi. O listă de uleiuri pe care să începi să le folosești acum ca să nu ajungi să repari ceva în viitor. 

Repararea ADN-ului. Uleiurile esențiale repară ADN-ul și previn erorile de la nivelul ADN-ului, modificarea celulară. 

Raspunde-mi te rog la o intrebare: *Chimioterapie stimulează și protejează sistemul imunitar în timp ce tu tratezi cancerul?* Clar, nu. Uleiurile esențiale repară și stimulează ADN-ul. Așa-i că-i fascinant???

Nu cred că nu vezi ce se întâmplă cu mediul înconjurător și situația în care ne aflăm. Care este cea mai bună cale de a te proteja pe tine? 

Ai început să îți iei măsuri de protecție și să-ți pui câte un aromatizator în fiecare cameră? Câți dintre voi încă nu ați investit în așa ceva? Câți dintre voi nici nu știti că există așa ceva? Casa ta este primul loc de unde începi protejarea ta! Și dacă lucrezi într-un birou, cumpără-ți un aromatizator pe care să-l folosești doar la serviciu. De ce să difuzezi uleiuri esențiale? Pentru că au abilitatea de a se atașa de orice moleculă chimică din aer, se atașează de bacterii, de patogeni, ciuperci, viruși și le digerează la propriu. Difuzarea uleiurilor în casa ta este cea mai bună medicină pe care poți s-o ai și e și la îndemână. În același timp, tu protejezi mediul înconjurător. Aceste uleiuri te ajută la cantitatea de oxigen pe care o inhalezi. Ce face oxigenul pentru sistemul tău imunitar? Oxigenul stimulează funcționalitatea sistemului imunitar. Oxigenul îmbunătățește procesul metabolic al celulei în organism. De fapt, în absența oxigenului tu ești … aproape mort. Dacă cantitatea pe oxigen pe care o ai în cameră e mică, atunci ai o problemă. Cu cât cantitatea de oxigen este mai mare, noi funcționăm mai bine și trăim mai eficient. 

Pe site-ul American Botanical Council, vei găsi despre Salvie, Salvia officinalis că se folosește istoric de sute de ani că s-a folosit intern pentru digestie și extern pentru inflamare. Este bună pentru cei care au probleme de memorie, Alzheimer. Pe cine știi care suferă de Alzheimer? Prelungește viața. 

Începi să înțelegi puterea plantelor și a uleiurilor esențiale pe care acestea le produc? 5-8 picături de Salvie în aromatizator o să te ajute să reții mai ușor. Un amestec de Fenicul+  Salvia sclarea + Maghiran + Lavandă + Coada șoricelului + Iasomie ajută în perioada de menstruație, perioadă care era cunoscută și sub denumirea de Timpul Dragonului în era medievală. Toate produsele care conțin Salvie sunt pentru sistemul hormonal pentru că acest sistem o ia razna primul. 

Uleiurile esențiale sunt așa de eficiente în protejarea organismului tău. 

Folosește Salvia în aromatizator. 

Dragii mei, ce facem cu generația care urmează după noi? Tu ai potențialul și puterea de a schimba ceva. Toți căutăm să mirosim bine, de aceea căutăm parfumuri care miros puternic, chimicale care miros bine, punem deodorizante în bolul de la toaletă! Ce-i în capul nostru?

Dimineața, după ce ai folosit toaleta și ai tras apa, rămâi în baie să te speli pe dinți, să-ți pui makeup-ul, să-ți aranjezi părul fără să te gândești la gazul de clor pe care tocmai l-ai eliberat când ai tras apa? Și dacă mai ai chimicale în rezervor, în veceu, acele chimicale plutesc acum în aer cu clorul care vine pe conductă. Facem lucruri pentru că am crescut cu ele, nu pentru că ne-am gândit de două ori. 

Câți dintre noi nu folosesc produse cu chimicale pentru spălat vasele – sunt pe mâncarea pe care o mănânci, detergentul plin de chimicale e pe hainele tale. Perdele au chimicale, covoarele au chimicale, lemnul are chimicale. Asta înseamnă că te duci și locuiești în pădure într-un cort sau îți faci mobila ta din lemn direct din pădure. Nu. Dar când tu pui pe tine chimicale, pe pereți, le mănânci, le bei, organismul tău ajunge la un moment dat la un punct de saturație și faci cancer, Alzheimer, artrită, lupus, scleroză multiplă sau orice altceva care nu este întreg și funcțional în organism. 

Cum lupți tu când totul din jur te îndoapă cu chimicale?

Cu ce uleiuri ne ajutăm?

Brad balsamic/Balsam Fir, Chiparos albastru, Țelină, Cuișoare, Chiparos, Tămâie, Mușcată, Mușețel German, Grapefruit, Imortela, Isop, Cimbru, Menta și Roinița. Toate repară ADN-ul și sunt anticancerigene, anti aging, antioxidante. Vezi câte dintre ele le găsești ca suplimente ce pot fi luate intern. 

Ce se întâmplă când iei uleiuri esențiale intern? … Da, oxigenezi fiecare celulă din organism și crești protecția împotriva mutațiilor în cadrul structurii ADN-ului.

Ceea ce știm noi la ora actuală este că: petrochimicalele, radiațiile cauzează aceste mutații și mai rău este că previn repararea ADN-ului. 

Vreau să reții un singur aspect: când pui un ulei pe tine, la exterior, trece de straturile pielii: epiderma, derma si stratul subcutanat și nu trebuie să-l iei intern pentru a obține rezultatul dorit. Poți vedea acest lucru în special în produsele cosmetice. Când tu folosești produse cu uleiuri esențiale pentru fața ta, tu întinerești. Diferite uleiuri, au diferite efecte asupra reparării ADN-ului. 

Fii atent. Sunt unele studii care spun că uleiurile esențiale au un anumit nivel de toxicitate. Acest lucru este adevărat pentru că ei fac studiile pe uleiuri esențiale create în laborator, din substanțe chimice și iau un fenol chimic și spun că e toxic, deci nu folosi vreun ulei esențial care are fenoli în el. Cred că tu ești suficient de inteligent să-ți dai seama ce este o substanță naturală și una creată în laborator de către oameni. 

Dacă tu poți să repari ADN-ul, ce altceva mai poți face? Dacă tu poți să pui cosmetice sănătoase pe tine și să observi că după 6 săptămâni ai întinerit și ridurile alea numai sunt acolo, riduri care erau acolo de 20 de ani, imaginează-ți ce fac intern. Același lucru. E ca și când ridici o greutate și-ți întărești mușchii. Dacă ridici greutăți, îți lucrezi mușchii exteriori, dar în același timp, îi întărești și pe cei interiori.

Când organismul tău este 24/24 sub bombardament, ce faci să-l ajuți? Cum îl susții?

Rozmarin sălbatic (Ledum groenlandicum)* + ulei de flori de helichrysum (Helichrysum italicum)* + ulei de semințe de țelină (Apium graveolens)* este foarte bun pentru scoaterea metalelor grele din organism care au ajuns acolo prin vaccinare: arsenic, mercur, nichel, aluminiu, plumb. Se iau 2 capsule/zi timp de 48-96 de ore. Unii oameni vor face analiza la păr și le va ieși că nu au deloc mercur sau plumb, dar trebuie să mai adaugi și testul la urină să vezi dacă ai metale grele sau nu. Analiza trebuie făcută o dată la 48 de ore să vezi dacă îl elimini prin urină și apoi iei combinația de mai sus cu ulei de țelină și imortela, ledum, … . Unele metale grele sunt stocate în grăsime, altele în alte celule și cât de repede se descotorosește organismul de ele. Metoda aceasta de chelare este chiar mai eficientă decât cea intravenoasă. 

Unele metale grele nici nu apar la analize până nu deschizi celulele cu cheile potrivite. Și aici mă refer la amestecul amintit: Rozmarin sălbatic, Imortela, Țelină. 

Bolile vin din dezechilibre și vindecarea începe cu respectul de sine, cu modelarea celulelor din sufletul, duhul și trupul nostru. Atât cele din interior, cât și ce facem la exterior. 

Larisa Bangs
Larisa Bangs
Aromaterapeut. Maseur terapeut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum