Cum poate un produs de curățat din plante să fie eficient?

Ce spune gura ta despre tine?
17 martie 2020
De ce lavanda din Franța este cea mai bună?
30 aprilie 2020

Majoritatea oamenilor deștepți au început să aleagă produse naturale pentru ei și familiile lor.

Majoritatea oamenilor deștepti au început să folosească produse pe baze de plante în casele lor pentru că acestea par să fie mai deștepte decât noi. Foarte rar se îmbolnăvesc, țin prădătorii la distanță, rezistă la secetă, când plouă prea mult, etc.

De fapt, uleiurile esențiale protejează planta. Ele folosesc uleiuri esențiale și chiar petrec destul de multă energie să producă aceste esențe care le protejează de tot felul de invadatori.

Noi, ne bucurăm de exact aceleași beneficii. Când spun noi, mă refer doar la noi care folosim produselele care sunt cele mai apropiate de natură. Produsele sunt mai scumpe și sunt mai eficiente tocmai pentru că nu sunt amestecate cu alte ingrediente. Celelalte companii doar sunt interesate să facă mai mulți bani. Atenție când cumperi de pe alte site-uri uleiuri pentru că unele companii cumpără o sticlă de ulei esențial de la companii care au calitate net superioară, o diluează și o împart în 3 sticluțe mai mici și ți-o vând ție. Nimeni nu poate să-ți garanteze că ceea ce primești, este ulei pur.

Fiecare plantă face un întreg arsenal să se protejeze pe sine și are exact ce are nevoie. Nu cred  că ai auzit de vreo plantă de lavandă care vroia să aibă ulei de mentă în ea. Plantele nu au ego. De aia funcționează așa bine și nu selectează după merite dacă eu astazi merit să mă simt mai bine sau trebuie să sufăr pentru că e o pedeapsă pentru ce am făcut sau zis.

Plantele produc ulei esențial pentru a se proteja de atacuri și la fel fac uleiurile pentru noi. Nu sunt mai puțin eficiente atunci când le pui pe tine. Iar, vorbim doar de uleiurile de cea mai înaltă calitate. Celelalte companii nu dețin ferme, nu știi cine controlează procesul de la Sămânță la Sigiliu, nu au peste 30 de ani de experiență în spate.

Tot ce știm despre substanțele chimice este doar ce am auzit la televizor, reclame. Asta nu înseamnă că sunt eficiente și cu siguranță nu înseamnă că sunt fără efecte secundare și nu compromit organismul.

Te las cu un gând: după ce doctorii din State ne-au dat diagnosticul de Autism pentru fiul meu, ne-au spus că dacă vrem ca acest copil să facă progrese, să eliminăm substanțele chimice din viața noastră, covoarele și perdelele, plasticele și cuptorul cu microunde.

Când am venit în Romania, știi ce mi-a dat doctorița? În primul rând m-a întrebat ce i-au dat în State, apoi mi-a dat un pomelnic de medicamente și mi-a spus de la ce farmacie să mă duc să iau medicamentele și mi-a spus că și ea îmi dă naturale. Oare de ce? O zi mai târziu când a aflat că nu am luat medicamentele de la farmacia la care m-a trimis, a urlat practic la mine, m-a făcut în toate felurile. Si-a pierdut comisionul. Medicamentele nu erau ieftine.

Plantele au putere! Tu ai astăzi libertatea de a continua să te otrăvești cu chimicale sau să faci o schimbare! Când ești gata să faci schimbarea, contactează-mă!

Larisa Bangs
Larisa Bangs
Aromaterapeut. Maseur terapeut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum