Ciocolată de casă americănească

Cum scap de păduchi?
10 septembrie 2015
Cartofi fierti la gratar
18 aprilie 2018

Ingrediente

500gr ciocolată amăruie (poate fi și ciocolată de menaj)

250gr alune sărate

10 picături ulei esențial Young Living Peppemint (Mentă)/Orange

Opțional: sare mare pentru a fi presărată pe deasupra sau bomboane, etc. peppermintbark

Instructiuni

  1. Topește ciocolata pe baie-marin într-un bol de ceramică. Pune o hârtie de copt pe o tavă.
  2. După ce s-a topit ciocolata pune alunele și după ce iei vasul de foc adaugă picăturile de ulei esențial.
  3. Toarnă compoziția pe hârtia de copt și niveleaz-o cu o lingură de lemn. Las-o la răcit 20 de minute după care rupe-o cu mâna pentru un aspect mai rustic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum