Ciocolată de casă americănească

Dinți albi cu Mentă
21 februarie 2016
Ciocolată Raw Vegană cu Mentă
24 februarie 2016

Ingrediente

500gr ciocolată amăruie (poate fi și ciocolată de menaj)

250gr alune sărate

5 picături ulei esențial Mentă/Portocală/Lavandă – pentru ciocolata albă

Opțional: sare mare pentru a fi presărată pe deasupra sau bomboane zdrobite, etc.

Instructiuni

  1. Topește ciocolata pe baie-marin într-un bol de ceramică. Pune o hârtie de copt pe o tavă.
  2. După ce s-a topit ciocolata, pune alunele și după ce iei vasul de foc adaugă picăturile de ulei esențial. Gustă. Dacă vrei, mai adaugă câteva picături de ulei esențial.
  3. Toarnă compoziția pe hârtia de copt și niveleaz-o cu o lingură de lemn. Las-o la răcit 20 de minute după care rupe-o cu mâna pentru un aspect mai rustic.
Larisa Bangs
Larisa Bangs
Aromaterapeut. Maseur terapeut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum