8 uleiuri esențiale pentru îmbunătățirea memoriei

De unde cumpăr produse cu CBD?
14 septembrie 2020
De ce să folosesc uleiurile esențiale?
16 iunie 2021

În ultima vreme, aud din ce în ce mai mulți oameni că observă că-și pierd memoria!

Astăzi îți dau 8 tips & tricks care te ajută în acest domeniu.

Care este cauza pierderii de memorie?

La mine știu sigur că după moartea băiețelului meu a fost PTSD (Tulburare de stres post-traumatic).

Mayo Clinic, una dintre cele mai cunoscute Clinici din lume este în Minnesota, unde am locuit, și ei spun că sunt câteva motive care provoacă pierderea de memorie: pastilele, trauma, lovituri la cap, dereglări emoționale: stres, anxietate, depresie, alcoolul, lipsa vitaminei B-12 care menținea sănătatea nervilor și a celulelor roșii, hipotiroidismul și tumori sau infecții la creier.

PRODUSE CARE AJUTĂ LA ÎMBUNĂTĂȚIREA MEMORIEI

  1. Rozmarin aplicat pe brațe e foarte bun pentru memorie. Eu l-am testat pe băiețelul meu cu Autism și culmea, doar când mergeam duminica dimineața la biserică îmi aduceam aminte. Acum, acest copil ar locui în biserică. De ani de zile, înainte de a se culca face slujbă. Rozmarin ajută și la întărirea sistemului imunitar, respirator și nervos, stimulează creșterea părului în timp ce-ți lucrează creierul. Când pui șampon în mână, adaugă 4 picături de Rozmarin și masează ușor scalpul timp de 5 minute.
  2. 2 picături de Tămâie în creștetul capului și la ceafă. Tu trebuie să-ți protejezi creierul. E unul dintre cele mai prețioase organe ale noastre.
  3. Lemn de Cedru + Copaiba la ceafă.
  4. Lemn de Santal + Lemn de Cedru+ Roiniță + Chiparos + Lavandă + Imortela.

  5. Busuioc + Cardamom + Rozmarin + Mentă + Coriandru + Mușcată + Bergamota + Ylang Ylang + Lămâie + Iasomie + Mușețel Roman + Palmarosa – este un amestec care face lumină în creier, ridică ceața pe care nici măcar nu știai că o ai. Îți dă claritate în fiecare dimineață.

  6. 2 picături Busuioc și 2 picături peppermint au ajutat și adulți și copii să facă bine la teste.
  7. Ulei de pește – mâncare pentru creier. Cineva spunea că soțul ei era tare zăpăcit până a început să ia ulei de pește în fiecare zi. Cu cât lua mai mult, cu atât devenea mai deștept. Tatăl cuiva care suferea de demenție s-a simțit mult mai bine după 2 doze/zi.
  8. Davana ulei. Un doctor spunea că cetonele sunt benefice pentru memorie și în Davana se găsesc în jur de 47-52% ketones. Pune 2 picături în creștetul capului în fiecare zi.

Și dacă nu-ți aduci aminte să folosești uleiurile, pune-ți alarmă pe telefon!

Larisa Bangs
Larisa Bangs
Aromaterapeut. Maseur terapeut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum