8 uleuri esențiale pentru îmbunătățirea memoriei

Diferența dintre cânepă și marijuana
5 martie 2021
Cu ce înlocuiesc băuturile energizante din comerț?
16 martie 2021

În ultima vreme, aud din ce în ce mai mulți oameni că observă că-și pierd memoria!

Astăzi îți dau 8 tips & tricks care te ajută în acest domeniu.

Care este cauza pierderii de memorie?

La mine știu sigur că după moartea băiețelului meu a fost PTSD (Tulburare de stres post-traumatic).

Mayo Clinic, una dintre cele mai cunoscute Clinici din lume este în Minnesota, unde am locuit, și ei spun că sunt câteva motive care provoacă pierderea de memorie: pastilele, trauma, lovituri la cap, dereglări emoționale: stres, anxietate, depresie, alcoolul, lipsa vitaminei B-12 care menținea sănătatea nervilor și a celulelor roșii, hipotiroidismul și tumori sau infecții la creier.

PRODUSE CARE AJUTĂ LA ÎMBUNĂTĂȚIREA MEMORIEI

  1. Rosemary aplicat pe brațe e foarte bun pentru memorie. Eu l-am testat pe băiețelul meu cu Autism și culmea, doar când mergeam duminica dimineața la biserică îmi aduceam aminte. Acum, acest copil ar locui în biserică. De ani de zile, înainte de a se culca face slujbă. Rozmarin ajută și la întărirea sistemului imunitar, respirator și nervos, stimulează creșterea părului în timp ce-ți lucrează creierul. Când pui șampon în mână, adaugă 4 picături de Rozmarin și masează ușor scalpul timp de 5 minute.
  2. 2 picături de Tămâie în creștetul capului și la ceafă. Tu trebuie să-ți protejezi creierul. E unul dintre cele mai prețioase organe ale noastre.
  3. Cedarwood + Copaiba la ceafă.
  4. Brain Power
  5. Clarity – este un amestec care face lumină în creier, ridică ceața pe care nici măcar nu știai că o ai. Clarity + suplimentul NingXia Nitro în fiecare dimineață.
  6. 2 picături Basil și 2 picături peppermint au ajutat și adulți și copii să facă bine la teste.
  7. Mindwise ( se găsește în State) – mâncare pentru creier. Cineva spunea că soțul ei era tare zăpăcit până a început să bea Mindwise în fiecare zi. Cu cât lua mai mult, cu atât devenea mai deștept. Tatăl cuiva care suferea de demenție s-a simțit mult mai bine după 2/zi. Cheia este să fii consecvent și să găsești pe cineva care să-ți aducă din State.
  8. Davana ulei. Un doctor spunea că ketones sunt benefice pentru memorie și în Davana se găsesc în jur de 47-52% ketones. Pune 2 picături în creștetul capului în fiecare zi.

Și dacă nu-ți aduci aminte să folosești uleiurile, pune-ți alarmă pe telefon!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum