Ciocolată Raw Vegană cu Mentă

Aromaterapie pentru animale
26 ianuarie 2016
Uleiuri esențiale pentru bebeluși
28 februarie 2016

Ingrediente:
raw-chocolate-bars2 100 gr unt de cacao bio

30 gr cacao alcalină sau pudră de roșcove (3 linguri)

30 gr de miere de salcâm sau sirop de agave (3 linguri) – ½ păstaie de vanilie

5-8 picături de ulei esențial Young Living Peppermint

– Nuci românești, nuci braziliene, nuci pecan, caju, migdale,semințe de chia, alune de pădure, semințe de floarea soarelui, semințe de dovleac, goji

Mod de preparare: Untul de cacao se dă pe răzătoare și se topește la bain-marie (să fie maxim 40 grade), se adaugă cacaua, păstaia de vanilie și mierea de salcâm – se amestecă cu telul. În formă de silicon dreptunghiulare, se așează un strat de ciocolată, un strat de nuci și semințe, un strat de ciocolată, și tot așa, până se umple forma. Se pune la frigider (2-3 ore) sau la congelator (1/2 oră).

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum