4 cauze ale căderii părului! Cum îl ajut?

10 uleiuri preferate ale lui Gary Young
18 iunie 2019
6 Cadouri care salvează pușculița
30 noiembrie 2019

Ai făcut ceva greșit acum 3 luni de zile! Oare moarte unui copil se pune? Faptul că te-ai mutat în altă țară, că ți-ai schimbat job-ul, că ai primit un diagnostic, că a avut loc o discuție mai aprinsă cu partenerul, se pune, accidentul pe care l-a avut acum câteva luni se pune?

Sunt foarte multe motivele care cauzează căderea părului: lipsa de vitamine, medicamentele convenționale, substanțele chimice din vopsele și șamponuri, vârsta, genetica, aparatele de îndreptat sau încrețit părul, boli autoimune, infecțiile, fumatul, etc. Astăzi amintesc doar 4 dintre ele.

Stresul nu este mai mare sau mai mic, este doar perceput cu o intensitate mai mică sau mai mare de fiecare din noi. Medicii susțin că această cădere a părului poate apărea luni de zile de la …

traume emoționale severe

În medicina germană, căderea părului este specifică persoanelor care au avut parte de un conflict.

dereglări hormonale

Apare în special la proaspătele mămici, la persoanele care au probleme cu tiroida, la femeile care trec prin menopauză și la persoanele care au trecut prin operații și la cei care observă o creștere în testosteron sau inflamare.

dieta

Atunci când tu nu mânânci sau mânânci haotic și doar câteva feluri de mâncare, tu pui un stres foarte mare pe organism prin dezechilibrul alimentar.

părul prins 

Când ții părul strâns acesta se rupe mai ușor, uneori apar mâncărimi și părul e într-o stare constantă de tensiune. Când îți cade părul ai tendința să îl prinzi pentru a te asigura că nu-l pierzi cu totul. Când ești acasă lasă părul desprins.

Tunsul mai scurt ajută foarte mult pe partea emoțională. Atunci când ai părul lung și cade, este foarte ușor să te sperie pentru că se vede mai mult decât dacă ar cădea un fir mai scurt. Un fir lung adunat  într-un ghem pare mult.

Lasă părul să se usuce fără feon.

Atunci când revine starea de echilibru în organism, ciclul de regenerare a firelor capilare revine la normal.

Cu ce produse ajutăm regenerarea din interior?

 1. Sulfurzyme 8-10 capsule/zi
 2. NingXia Red
 3. Super C 1-3x/zi

La exterior:

 1. Endoflex 
 2. Tunsul mai scurt ajută foarte mult pe partea emoțională. Atunci când ai părul lung și cade, este foarte ușor să te sperie pentru că se vede mai mult decât dacă ar cădea un fir mai scurt.

Lasă părul să se usuce fără feon.

O dată pe săptămână fă măști de păr din 2 gălbenușuri de ou + 2 linguri ulei de măsline +4-5 picături de Rosemary/Cedarwood/Sandalwood. Fă un masaj ușor al scalpului înainte de a aplica masca. Lasă mască să acționeze cel puțin 20 de minute.

Folosește în fiecare zi Stress Away ca și parfum pentru a te bucura de echilibru și de o podoabă capilară frumoasă și sănătoasă.

Sulful din Sulfurzyme este cel mai important mineral pentru menținerea sănătății și integrității părului și a foliculului de păr.

Uleiuri pe care să le adaugi în șampon 2-4 picături:

 1. Rosemary
 2. Lavender
 3. Clary Sage
 4. Sage
 5. Cedarwood
 6. Basil
 7. Sandalwood
 8. Lemon
 9. Cypress

Mască pentru păr gras:

 • 6 picături Patchouli
 • 2 picături Lavender
 • 6 picături Lemon

Mască pentru vârfuri despicate:

 • 1 picătură Rosemary
 • 3 picături Sandalwood
 • 1 picătură Ylang Ylang

Diluează în 4 linguri ulei V-6, aplică și lasă masca să acționeze cel puțin 60-90 de minute în timp ce tu faci exerciții fizice.

Pentru întărirea firului de păr fă acest amestec:

Varianta I

 • 3 picături Rosemary
 • 5 picături Lavender
 • 4 picături Cypress
 • 2 picături Clary Sage
 • 2 picături Juniper

Adaugă 10 picături din amestecul de mai sus într-o linguriță de ulei de cocos și masează scalpul insistând, mai întâi, în zona în care ai pierdut foarte mult păr. Apoi masează toată zona scalpului. Funcționează cel mai bine când îl aplici noaptea.

Varianta II

 • 10 picături Cedarwood
 • 8 picături Rosemary
 • 10 picături Sandalwood
 • 10 picături Lavender

Varianta III

 • 6 picături Rosemary
 • 8 picături Ylang Ylang
 • 12 picături Cedarwood
 • 12 picături Clary Sage

Combină și apoi folosește 2-4 picături din amestec cu 1 linguriță de ulei vegeta V-6 și masează scalpul timp de 2-3 minute. Lasă să acționeze 60-90 de minute.

După clătire aplică pe păr această combinție: 1 picătură de Rosemary + 1 linguriță de oțet de mere + 240ml apă. Lasă părul să se usuce la soare sau la temperatura camerei.

Bonus: Se crede că părul alb apare ca urmare a unui deficit de Biotină, Vit. B7. Sandalwood ajută la întârzierea apariției firelor albe. Fă o mască cu 2-4 picături de Sandalwood + 2 linguri V-6 și aplică la rădăcină.

Tu cu care produse vrei să începi? Trimite-mi urgent un mesaj! Un fir căzut = un fir mort. Dacă nu stopezi acum căderea, poți pierde toate firele.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum