Uleiuri esențiale pentru școlari

Scapă de coaja de portocală cu ulei esențial de Lămâie
1 martie 2019
4 cauze ale căderii părului! Cum îl ajut?
26 octombrie 2019

Vrei ca fetița ta, băiatul tău să aibă rezultate frumoase la sfârșitul anului școlar? Copilul tău depinde de tine să îl iubești atât de mult încât să faci tot ce-ți stă în putință să îl ajuți să ajungă la potențialul lui maxim.

Uleiurile esențiale pot fi ajutorul tău de nădejde! În primul rând tu, ca părinte,  ai nevoie să te înnarmezi cu Răbdare, Îndelungă Răbdare, cu Ylang Ylang, Vanilie, Portocală, Lemn de Cedru, Mentă, Vetiver pentru a reuși să îți păstrezi calmul, să te pui in papucii copilului tău și să îi oferi susținere. Pune 2-4 picături în creștetul capului, la încheietura mâinii sau la ceafă în fiecare dimineața după ce te ridici din pat. Copilul tău nu are nevoie de un părinte care se trezește mereu cu fața la cerșaf, de un părinte nerecunoscător, de un părinte care țipă la el în fiecare dimineață, de un părinte care grăbește copilul ca și când ar fi o piedică în calea lui de a ajunge mai repede la haosul de la serviciu, din trafic, la a-și bea cafeaua în liniște, la a face curat și mâncare, etc.

1.

Lemn de Santal, Lemn de Cedru, Tămâie, Roiniță, Chiparos, Lavandă, Imortela, Busuioc, Rozmarin, Mentă, Coriandru, Mușcată, Bergamot, Lămâie, Ylang Ylang, Mușețel Roman – pune o picătură după urechi pentru a promova sentimente de încredere în sine și claritate mentală, memorie.

2.

1 picătură de Oregano talpă, ține crocobaurii la distanță. Cum așa? Uite-așa …. Nu, nu e magie, e chimie! …

3.

3-4 picături de Mandarină/Ylang Ylang/Portocală/Patchouli/Mușețel Albastru Marocan în diffuser/aromatizator înainte de culcare ajută copilul să se relaxeze și să aibă un somn odihnitor.

4.

Diffuser/aromatizator – 5-8 picături de Lămâie sau Portocală/Mandarină/Grapefruit/Mentă când când își fac temele, limitează numărul greșelilor, copiii se simt mai revitalizați și o să-și facă temele cu bucurie și nici măcar nu o să-și dea seama.

Ai un copil căruia îi lipsește Motivația? De la care părinte a moștenit acest lucru? Mușețel Roman/Molid/Ylang Ylang/Lavandă vine în ajutor copilului și respectivului părinte pentru că … așchia nu sare departe de trunchi. Copilul face ce te vede pe tine făcând. Ești un părinte care  te pornești să faci un lucru chiar dacă îți lipsește cheful sau aștepti acel moment special, unic când ești inspirat și te apuci de treabă? Motivația pornește din interior.

Crezi că fetița ta, băiatul tău poate mai mult? Aplică 1-2 picături de Tămâie Sacră/Chiparos/Lemn de Cedru/Molid/Melissa/Palo Santo/Vetiver/Bergamot/Smirnă/Lemn de Santal/Coriandru/Isop/Trandafir la încheietura mâinii înainte de a pleca din casă. Va ajuta copilul să prindă mai repede informația și să se concentreze mai ușor la proiectele pe care le primește la clasă.

5.

Din păcate, mulți părinți își fac copiii proști, incompentenți, idioți, obraznici, minicinoși și se așteaptă ca acești copii să aibă rezutate bune, să se comporte exemplar acasă și la școală, să-i facă mândri pe părinți. Copilul este doar o reflecție a ta! Vrei ca fetița ta, băiatul tău să ajungă la potențialul lui maxim? Începe să-l încurajezi chiar și în lucrurile mici și vei vedea cum copilul tău va fi mai receptiv, se va concentra mai bine și va porni spre a se întâlni cu Potențialul lui Maxim.

Bonus:

  • Ai un copil care nu vrea să meargă la școală? În primul rând ascultă-l și află care este adevăratul motiv pentru care refuză să meargă la școală, învață să îi faci un AFT (Aroma Freedom Technique) și aplică-i 1-2 picături de Molid/Mușețel Albastru/Tămâie/Mușcată la talpă în fiecare dimineață și vei vedea minuni.
  • Ai un copil care nu se poate concentra la școală, care pare că este peste tot și nicăieri, care este foarte activ? Vetiver este uleiul de care ai nevoie să-l ajuți. O picătură la încheietura mâinii înainte de a pleca la școală îl va ajuta să se adune și să fie mai liniștit.
  • Sunt deja foarte multe școli care folosesc uleiurile esențiale la clasă. Părinții au strâns bani și au cumpărat un kit cu tot cu diffuser/aromatizator de care se bucură fiecare copil. Și tu poți fi acel părinte care aduce sănătatea înapoi pe primul loc în viața copiilor.

Succes și Doamne ajută!

Larisa Bangs
Larisa Bangs
Aromaterapeut. Maseur terapeut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum