Nu poti lua uleiuri esențiale pe avion

4 cauze ale căderii părului! Cum îl ajut?
26 octombrie 2019
Tinerețe fără bătrânețe cu Suc de Goji
9 martie 2020

Cine a zis? Adevărul este că și eu am avut emoții, dar am riscat și mă bucur că am făcut-o.

Ia Lămâie sau orice citrice cu tine pe avion pentru a le pune în apă. Apa o să fie mai plăcută la gust și acționează ca și un diuretic natural pentru a nu reține apa pe avion și să te umfli ca un balon.

Pentru a mă asigura că hainele miros bine pănă ajung acasă, pun o picătură de lavandă în bagaj și mirosul de haine murdare nu e chiar așa rău. De asemenea iau și o sticluță cu pulverizator unde pun un căpăcel de Thieves Household Cleaner pentru a stropi hainele care sunt boțite. Doar adaug apă la destinație și acționează ca un fier de călcat.

În ultimii ani, cei care promovează uleiurile esențiale, au făcut o treabă excelentă pentru că, acum, cei care lucrează la aeroport știu măcar ce sunt uleiurile esențialeși nu sunt speriați ca de bombe când văd multe sticluțe mici cu lichid puse într-un ziploc bag.

Atunci când tu pui uleiurile la cală nu trebuie să-ți faci griji. Asigură-te că le bagi uleiurile esențiale între haine și că ai un geamantan mai grosuț pentru a proteja mai bine sticlele. Asigură-te că le pui în picioare.

Emoțiile apar la bagajul de mână. Regula spune că tu poți să umpli punga de sticluțe atâta timp cât poți să închizi punga.

Uleiuri esențiale necesare când pleci la drum:

  • Copaiba – pentru reducerea inflamărilor ocazionale
  • Lavanda – pentru când te zgârie în gât
  • Ylang Ylang ca și parfum
  • Cardamom – pentru burtică pentru că mănânci peste tot
  • Mentă – pentru răcorire, de pus în apă pentru sistemul digestiv
  • Spray Thieves pentru dezinfectat suprafețele din aeroport, avion, camera de hotel
  • Balsam de buze
  • Salcie Himalayană pentru înainte și după mersul pe jos
  • Ulei de măsline extravirgin pentru demachiere
  • Citrice pentru purificat apa.

Tip 1: Vrei să iei pasta de dinți cu tine? Nimic mai simplu – pune-o într-un borcănel mai mic. La fel poți să faci cu șamponul, balsamul, loțiunea de corp.

Atenție: din cauza presiunii atmosferice și a înălțimii s-ar putea să observi că unele uleiuri s-au scurs, chiar dacă tu știi că ai închis foarte bine sticla. Acum știi că poți să ajungi la destinație cu mai puțin ulei.

Tip 2: Atunci când călătorești cu cineva care nu are uleiuri la el, poți să-ți iei o cantitate dublă de uleiuri pentru că fiecare pasager are dreptul la o pungă.

Știai că: David Stewart, cel care a scris un tratat de 800 de pagini pe chimia uleiurilor esențiale,  a zis că atunci când uleiurile sunt radiate molecula se rupe în două și îi ia 3 zile să-și revină, dar dacă te rogi peste ele să revină la forma creată de Dumnezeu, își revin imediat?

Drum bun alături de prietenii tăi lichizi!

Credit: Otilia Niculescu

Larisa Bangs
Larisa Bangs
Aromaterapeut. Maseur terapeut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum