Drumul prin doliu cu uleiuri esențiale

Care dintre casete le asculți zilnic?
9 februarie 2020
Cum să aduci meditația în viața ta?
17 martie 2020

Și totuși nu știm ce va aduce ziua de mâine. Ce este viața voastră? Nu suntem decât un abur care se arată puțintel și apoi piere.

Nimeni nu te pregătește pentru durerea profundă cauzată de moartea cuiva drag, nimeni nu vorbește despre moarte. Toți vrem să vedem oameni fericiți în jurul nostru, veseli, pentru ca noi să nu fim puși în situația să plângem cu cei ce plâng, nu vrem să vedem oameni care trec prin suferință pentru că nu știm cum să ne comportăm, nu știm ce să zicem, nu vrem să ne strice starea noastră de bine. Culmea, în aceste situații nu trebuie să spui nimic ci doar să îmbrățișezi, să faci comandă de o masă caldă, să te oferi să faci curat, să te oferi să iei copii la joacă (acolo unde e cazul), să faci o donație pentru a ajuta cu cheltuielile aferente înmormântării, să lași un mesaj ce poate fi citit mai târziu, etc. Lucruri practice la care nu se gândește nimeni, dar pe care cei în suferință nu le pot face pentru că sunt pe modul SUPRAVIEȚUIRE.

Mai jos, vei găsi o listă de uleiuri pe care va trebui să ți le comanzi și să le pui într-un loc de unde să le accesezi doar în caz că tu sau cineva drag trece printr-o mare nenorocire.

  1. În seara când iubitul meu copilaș de doar 9 ani a fost luat la morgă, înainte de a pune capul pe pernă, am luat Loyalty, l-am aplicat la încheieturile mâinilor și am zis: *Noi rămânem loiali lui Dumnezeu!* și am zis că noi suntem FĂRĂ REGRETE. Ne-am bucurat de Sebi din toată inima și el de noi. Dumnezeu ni l-a împrumutat pentru o vreme și noi l-am dat înapoi cu bucurie.
  2. Apoi am pus Trauma Life pe ceafă, pe abdomen și în secunda respectivă am oprit toate propozițiile care începeau cu: *Poate dacă …. Mai bine …. Ar fi trebuit …. Dacă nu …., etc.
  3. Toată săptămâna m-am hrănit doar cu NingXia pe care mi-au adus-o liderii mei.
  4. Harmony pe coloană.
  5. Frankincense în creștetul capului, picături fără număr.
  6. Orange în creștetul capului, tot fără număr.
  7. În prima seară de priveghi, îi spuneam mătușii mele care este doctor în LA că am impresia că cineva mi-a dat un pumn în stomac. La care ea mi-a răspuns: *E doar stres, Larisa, doar stres!* Cred că au fost cele mai frumoase cuvinte pe care le-am auzit pentru că în mintea mea mi-am spus: *Excelent, pe ăsta îl rezolv imediat cu Stress Away!*. Când am ajuns acasă cred că mi-am pus 15-20 picături sub limbă. Da, da, când eu m-am înscris în Young Living, Stress Away era considerat supliment.
  8. AromaLife la inimă 4-5 picături/4-5x/zi.
  9. Joy – pentru că Sebi a fost o bucurie pentru noi, pentru așa de mulți oameni, am ales să punem Joy în diffusere, să ni-l turnam în creștetul capului. Chiar și pe costumașul lui am picurat Joy.

După exact 4 săptămâni, am primit un colet de la prietena mea din America care nici măcar nu este în echipa mea sau deasupra mea, un colet care conținea toată dragostea celor din State adunată în uleiuri în valoare de 1.200 de euro  și setul Feelings.

*Totul în Rai va fi veșnic: viață veșnică, iubire veșnică și un *tu*veșnic*, zicea meditația zilei de pe 6 August 2019. Iubitul meu Sebi, cu o zi înainte de a pleca să se întâlnească cu Creatorul său, ne-a lăsat un mesaj: Iubirea este veșnică!

Tu pleci doar cu faptele tale, cu gândurile tale, cu aptitudinile tale și amintirile tale.

Și viața ta e ca un abur!

Ce vor spune oamenii despre tine când va veni rândul tău să te întâlnești cu Creatorul tău?

Larisa Bangs
Larisa Bangs
Aromaterapeut. Maseur terapeut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum