Sos de mere

Exfoliant cu zahăr
16 decembrie 2014
Limonadă cu Lavandă
26 ianuarie 2015
  • 8 mere
  • 120 ml apă
  • 3 linguri de zahăr/miere
  • 2-3 picături de Scorțișoară

Curăță merele de coajă. Într-o cratiță pune merele și apa și lasă focul la mare până începe apa să fiarbă. Apoi dă focul la mic pentru 20-30 de minute. Pune merele în blender. Adaugă mierea. Lasă să se răcească. Adaugă Scorțișoara. Bon appetit!

P.S. Poți să le pui în borcane, să le sterilizezi și să servești sosul de mere cu înghetață, prăjituri, clătite sau să mănânci direct din borcan!

Larisa Bangs
Larisa Bangs
Aromaterapeut. Maseur terapeut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum