De la Sămânță la Sigiliu (Seed to Seal™)

Datorită faptului că Young Living are controlul întregului proces de la Sămânță la Sigiliul sticlei, Young Living oferă cele mai pure uleiuri esențiale cu grad terapeutic. Din momentul în care sămânța este cumpărată până în momentul în care uleiul este sigilat în sticlă, dedicarea companiei Young Living pentru menținerea calității ne asigură că noi primim uleiuri esențiale pure, cu grad terapeutic într-un amestec perfect, la o concentrație maximă și rezultate pe măsură.

ÎNSĂMÂNȚAREA. Uleiurile esențiale concentrate sunt extrase din specii de plante care au fost indentificate de Young Living și de alți experți în industrie prin cercetări științifice, studii de teren, parteneriat cu universități și verificare de teren.

CULTIVARE. Expertiza celor de la Young Living în ceea ce privește pregătirea solului, echilibrul dintre soare și apă, controlul buruianului și a pesticidelor și respectarea regulilor ecologice în ceea ce privește strângerea recoltei ne asigură că standarde riguroase sunt îndeplinite.

DISTILARE. Young Living este SINGURA companie DIN LUME care folosește și are dreptul să distileze plantele la abur, la o temperatură și presiune mică. Acest proces asigură că toate componentele din fiecare plantă își păstrează beneficiile terapeutice de fiecare dată în timpul procesului de extracție. Acest proces este încheiat la timpul potrivit pentru a asigura că toate componenetele terapeutice sunt prezente pentru a mări la maximum calitatea uleiului.

TESTARE. Fiecare serie de ulei esențial distilat trece printr-un proces foarte riguros de testare în laboratorul nostru și într-un laborator extern pentru a asigura puritatea și concentrația uleiului. Fiecare ulei este testat în diferite stadii ale procesului de distilare pentru a  determina momentul oportun pentru extragerea diferitelor componente din plante.

SIGILIU. Young Living încheie procesul De la Sămânță la Sigiliu sigilând cu atenție și inspectând fiecare sticlă de ulei esențial, livrând apoi membrilor din lumea întreagă. Etichetele individuale ale sticlelor sunt codificate cu detalii care permit companiei Young Living să vadă dacă sticlele au venit direct de la sursă.

 

Contacteaza-ma acum