Infecțiile cauzează scolioză și sciatica?

 Ai un job care implică statul așezat sau în picioare? Ai observat și probleme respiratorii în ultima vreme? Nu-ți mai vin hainele și nu e din cauză că te-ai îngrășat? Stima ta de sine începe să scădă când te uiți în oglindă? Citește în continuare care ar putea fi o cauză la care nici nu te gândești.

Ai observat în ultima vreme că te doare spatele și că durerea se muta descendent până la laba piciorului? Dar furnicături? Neaparat fă-ți o radiografie de coloană sau un RMN pentru a primi un diagnostic. În general aceste simptome se regăsesc la persoanele care suferă de Sciatica. Durerea apare brusc și poate dura săptămâni.

Combate durerea prin:

  • masaje
  • gheață în mijlocul zonei lombare sau o compresă caldă https://www.youtube.com/watch?v=pmND5sO5KCk&t=20s o dată la 2 ore
  • plimbări pentru că reduc inflamarea și durerea
  • evitarea poziției în șezut
  • utilizarea de antiinflamatoare

Cum poți preveni manifestarea sciaticii?

  1. Exerciții fizice regulate
  2. Îndoirea genunchilor atunci când ridici ceva
  3. O postură sănătoasă
Un număr din ce în ce mai mare de cercetători, de oameni de știință demonstrează că unele microorganisme pot să locuiască lângă coloană și contribuie la modificările acesteia.
Cercetările de la Universitatea din Bonn au dovedit că virusul varicella zoster poate locui în coloană toată viața.
Wolf MH, Buchel F, Gullotta F, Helpap B, Schmeweiss KE. Investigations to demonstrate latent viral infections of varicella zoster virus in human spinal ganglia. Verh Dtsch Ges Pathol. 1981; 65:203-7. 
Uleiurile esențiale inhibă microbii și sunt o armă importantă în combaterea multor tipuri de infecții ale țesuturilor.

Scolioza este afecțiunea în care  coloana vertebrală este deviată sau răsucită și apare la mijlocul spatelui sau în partea de jos a spatelui. Coloana se curbează în forma literei S sau C.

Parintele poate depista foarte ușor scolioza doar fiind atent dacă hainele copilului stau drept sau tivurile sunt inegale, dacă un umăr este mai înalt decât altul, înclinarea spre o parte a corpului, talia inegală.

Adulții cu scolioză observă că au dureri de spate, nu dorm bine, mersul este îngreunat, și respiră mai greu și stima lor de sine scade. În cazul lor se recomandă masajele, promovarea unei stări bune de sănătate,  exercițiile fizice și în bazin și purtarea unui corset.

Tehnica Raindrop este o tehnică sigură, neinvazivă pentru sănătatea coloanei. Este o tehnică foarte eficientă care lucrează doar coloana și spatele. Este de asemenea un instrument  extraordinar pentru promovarea vindecării din interior spre exterior când aplicăm uleiurile esențiale local și le inhalăm.
Contacteaza-ma acum