Tehnica Raindrop

Tehnica Raindrop este o combinație de uleiuri esențiale, masaj și relaxare menită să readucă aliniere și echilibru în organism. Dacă vreodată ai impresia că nu ai chef de nimic, că ți s-au înnecat toate corăbiile, că nu mai ai nici o speranță atunci o sesiune Raindrop poate să fie o cale ideală de restaurare a echilibrului fizic, emoțional, mental și spiritual.

Te întrebi vreodată ce te reține din a atinge potențialul tău maxim? Stresul, o dietă nesănătoasă? Oboseala? Lipsa exercițiului fizic? O postură neadecvată? Disconfort temporar la nivelul spatelui? Tensiune la nivelul capului? Dacă ai răspuns DA la cel puțin o întrebare trebuie să știi că o sesiune Raindrop:

 • Învigorează mintea
 • Aduce echilibru fizic, emoțional, mental și spiritual
 • Întărește sistemul imunitar
 • Întărește sistemul respirator, digestiv, hormonal, cardiovascular, endocrin, muscular, sistemul nervos

 

Uleiurile folosite în tehnica RAINDROP:

 • VALOR este cel mai important ulei folosit în acest tratament, pentru că promovează încurajarea, încrederea în sine. Se lucrează cu el pe cele două nivele, fizic și emotional. Este un amestec de extract de plante, care ajută totodată și la alinierea mușchilor spatelui și a coloanei vertebrale.
 • CIMBRU are capacitatea de a susține sistemul imunitar. El susține sistemul nostru natural de apărare la atacul oricărei bacterii, fungi, infecție sau virus, care poate fi prezent. Alungă starea de oboseală și slăbiciune fizică după o boală.
 • OREGANO funcționează în conjuncție cu cimbru pentru a întări sistemul imunitar și atacă bacteriile și virușii curățând astfel centrii receptori și echilibrează metabolismul.
 • BUSUIOC relaxează mușchii, poate ajuta la menținerea unui sistem gastro-intestinal sănătos, îmbunătățește memoria slabă și oboseala mentală.
 • WINTERGREEN este bun pentru eliminarea disconfortului asociat cu inflamația articulațiilor oaselor și inflamația mușchilor și ajută la curățarea sistemului limfatic. WINTERGREEN este o plantă originară din continentul American, un analgezic, ca un fel de aspirină naturală. Stimulează chiar și producția proprie de cortizon natural.
 • ȘOVÂRV este folosit pentru a relaxa mușchii, durerile ocazionale de cap, calmează nervii, crampele și îmbunătățește activitatea sistemului respirator. Furnizează, de asemenea, energie în perioadele de stres și slăbiciune.
 • CHIPAROS îmbunătățește circulația sângelui și a limfei, calmează spasmele și umflăturile. Stimulează producerea celulelor albe. Ajută la restabilirea programelor celulare.
 • AROMA SIEZ relaxează, calmează și eliberează tensiunea din mușchi în urma antrenamentelor sportive, oboseală sau stres. Este un amestec de extract de plante, care ajută la ușurarea durerilor musculare produse de cârcei și a tuturor durerilor
 • MENTA este folosită pentru a calma și a consolida sistemul nervos, reduce inflamația și este extrem de eficientă atunci când se folosește în problemele legate de sistemul respirator. Poate ajuta la reducerea febrei, stării de greață și vărsături. De asemenea, stimulează mintea conștientă și îmbunătățește capacitatea de memorare. Sprijină sistemul digestiv și detoxifică ficatul. MENTA are și un efect sinergetic aplificând efectul tuturor uleiurilor esentiale aplicate.
 • ULEIUL ORTHO EASE este un ulei de masaj care relaxează toți mușchii spatelui și energizează în același timp. Acesta se poate folosi și pe toți mușchii picioarelor. Ajută la reducerea stresului.
 • ULEIUL V-6 este folosit pentru a dilua oricare dintre uleiurile folosite, se folosește în special pe clienții care au pielea mai sensibilă.

Tehnica Raindrop poate fi folosită cu succes și pe copii.

Programează-te pentru o ședință Raindrop la: altacale@gmail.com sau la numărul de telefon 0742-691-081

Preț: 200 RON

Raindrop doar la talpă/spate: 100 RON

Raindrop copii: 75 RON

MĂRTURII

“Am avut o experiență minunată în timpul ședinței de Raindrop. De la început atmosfera e una de vindecare. De multe ori sunt așa de relaxată în timpul ședinței că adorm doar ca să ma trezesc simțindu-mă completă din punct de vedere fizic și mental.” Betty S. (70 de ani)

“La început când am fost întrebat dacă vreau un Raindrop, am fost foarte sceptic. Eu eram obișnuit cu modurile tradiționale de masaj intens, de la mediu spre profund pătrunzător în ţesuturile musculare. Când mi s-a explicat că o să fie doar un masaj ușor cu aplicarea uleiurilor esențiale, am fost de acord fără să am așteptări prea mari. În timpul masajului am fost impresionat de cât de relaxat mă simțeam și a doua zi durerile mele au dispărut! Acel sentiment a durat câteva zile și durerea nu a revenit niciodată înapoi cu aceeași intensitate. Acum cred cu adevărat în tehnica Raindrop!” Edd G. (49 de ani)

“A fost minunat!”– Jacob (11 ani)

“Eu am o firmă de curățenie și merg la masaje în fiecare lună. Maseurul meu vorbește incontinuu. Ce mi-a plăcut la ședința Raindrop este că se face în liniște desăvârșită! Când îmi făceai masaj la picioare am simțit un fior de la vârful degetelor până în creștetul capului! Mă simt complet relaxată!” Nicole A. (37 de ani)

“Îmi aduc aminte că mi-ai spus că uneori oamenii pot avea descărcări emoționale după un Raindrop, dar credeam că glumești. După câteva zile am mers cu o prietenă la plimbare și la un moment dat ea a zis ceva și eu am început să plâng încontinuu. Acel cuvânt mi-a adus aminte de ceva din trecutul meu, lucru pe care eu vroiam să-l îngrop, dar Dumnezeu l-a adus la suprafață ca acea întăritură să fie zdrobită pentru că acel lucru nu îmi era benefic pentru viitorul meu.” Misty B. (25 de ani)

“O ședință Raindrop este ca și când ai păși în cer …. Cred că atunci când aduci în discuție puterea terapeutică a uleiurilor esențiale Young Living, puterea rugăciunii și un specialist care este conectat cu cerul – au loc minuni. Dumnezeu a folosit-o pe Larisa să fie o poartă de vindecare pentru mine. O senzație tangibilă de calm, pace și odihnă, întărituri la nivelul minții zdrobite, eliberare de stres, mușchi blocați – deblocați în mai puțin de 45 de minute – este ceea ce am experimentat eu. Apoi o continuare a procesului de vindecare zile în șir după Raindrop.” Terry M. (50 de ani)

“După doar un Raindrop la talpă m-am simțit așa de bine că am crezut că pot să fug câțiva kilometri până acasă “ Marvin W. (78 de ani)

“Viața mea este așa de haotică având mai mulți copii printre care un copil diagnosticat cu Diabet de tip I care cere atenția mea 24/24. Sunt mereu obosită pentru că trebuie să mă trezesc noaptea de nenumărate ori să îi verific nivelul de insulină. După prima ședință m-am dus acasă și am dormit buștean timp de 3 ore.” Jessica N. (33 de ani)

“După primul Raindrop durerea din organismul meu a dispărut complet și nu a mai revenit de atunci.” Marlene W. (77 de ani)

“O felie de cer” Carol S. (78 de ani)

“Îmi aduc aminte că după primul meu Raindrop m-am ridicat de pe masa de masaj și am zis: “Vreau să fiu si eu un specialist în tehnica Raindrop pentru restul vieții mele, ca să îi ajut pe alți oameni! Săptămâna trecută am terminat cursurile pentru a deveni un Specialist în Tehnica Raindrop!” “ Kathleen (47 de ani)

“Înainte de primul Raindrop viața mea era un haos. Era distrusă de minciunile și emoțiile din inima mea. Păstram aceste emoții în inima mea și niciodată nu am vrut să le confrunt. Ca urmare, eram plină de mânie și mă enervam foarte ușor. Părinții mei mă corectau și eu țipam la ei. Făceam asta pentru că inima mea era plină de amărăciune și nu știam cum să mă controlez ca să nu dau pe dinafară. După primul Raindrop am avut pace în inima mea pentru prima dată. Dumnezeu a vindecat inima mea complet. El a luat mânia mea și toate celelalte emoții. Niciodată nu am mai fost la fel de plină de amărăciune sau frustrare. Cu fiecare Raindrop Dumnezeu vindecă inima mea puțin câte puțin. Un alt strat de vindecare este adăugat și un strat vechi este înlăturat. De fiecare dată după un Raindrop Dumnezeu îmi spune ceva nou. Prima dată El a zis că nu mă va părăsi niciodată. Ultimele două ședințe au fost despre România. Acesta este modul în care Raindrop a schimbat viața mea.” Christina (17 ani)

“După prima mea ședință m-am dus acasă și pentru prima dată am simțit parcă parchetul a căpatat viață sub picioarele mele. Durerea ocazională la nivelul gâtului a dispărut complet.” Jon (55 de ani)

“A fost o experiență relaxantă. Am observat o îmbunătățire imediată a sistemului respirator și digestiv. Recomand tuturor să meargă la o ședință Raindrop.” Raluca (27 de ani)

“Cred că Dumnezeu m-a vindecat! În luna mai mi-am rupt un os de la picior și până astăzi nu am putut să stau pe vârfuri fără durere! Plus eram la o răscruce de drumuri și acum mă duc acasă știind exact ce cărare să aleg!” Patsy (55 de ani)

“M-am bucurat nespus de mult de ședința Raindrop. Eram atât de relaxată încât eram aproape să adorm la sfârșitul ședinței. Aroma uleiurilor este plăcută și masajul a fost foarte relaxant. Foarte rar pun deoparte 45 de minute pentru a mă relaxa și a mă concentra doar asupra modului cum respir. O experiență așa de minunată!” Becca (25 de ani, însărcinată în luna a 4-a)

Contacteaza-ma acum