Zyto – află exact ce uleiuri ai nevoie

Beneficiile smirnei
23 decembrie 2017
Surse, știință și standarde pentru uleiuri esențiale
2 ianuarie 2018

Știi că există un dispozitiv care poate să-ți spună exact ce uleiuri esențiale ai nevoie pentru starea ta de bine? Se numește Zyto (pronunțat zai-to). E ca și când aparatul adresează întrebări organismului tău și acesta din urmă îi răspunde fără să treacă informația prin filtrul conștient. Tu poți să minți un psiholog, un preot, un doctor, o prietenă, dar organismul tău spune adevărul unui Zyto. E ca și când aparatul îți face o fotografie a cine ești tu în acest moment și tu nu mai apuci să pui filtre înainte de a trimite fotografia.

Comunicarea dintre program și organism se face prin răspunsul galvanic al pielii care măsoară valoarea energetică a corpului. Când oamenii nu se simt bine sau un organ nu funcționează la capacitate maximă atunci îi auzi că zic: Nu am nici un fel de energie astăzi/Nu am energie deloc/Nu am chef de nimic astăzi.

E ca și când ai merge la medic și înaine de a intra în sală îți dă de completat un chestionar care îl va ajuta pe medic să înțeleagă cum poate să te ajute mai bine.

O scanare îți va da o imagine clară a organismului tău, a sistemului imunitar, urinar, hormonal, emoțional, osos, muscular, respirator, reproductiv, îți va spune dacă ai pesticide sau ierbicide în tine, dacă ai metale grele, dacă nu dormi bine noaptea ce produse să iei pentru a te trezi odihnit, îți va arăta dacă ai paraziți sau nu și multe, multe lucruri pe care tu poți să le îmbunătățești pentru a te bucura de o stare de bine în fiecare zi.

Câteva cazuri concrete:

  1. Eu – măi, eu aveam impresia că soțul meu mă calcă pe bec în fiecare zi și el e chiar pâinea lui Dumnezeu. Am hotărât să fac un Zyto, am luat produsele recomandate acolo și soțul meu poate să depună mărturie că după am fost altă femeie.
  2. Am făcut un zyto la cineva și era cald și frumos afară și primul ulei care i-a ieșit a fost Christmas Spirit. Nici nu știam cum să-i spunem că i-a ieșit un ulei de Crăciun. După, am aflat că acea persoană nu se mai bucurase de frumusețea Crăciunului de câțiva ani pentru că părinții au murit în preajma Crăciunului.
  3. Am făcut un Zyto unui copil care locuia cu mama lui, tatăl era plecat în străinătate și primul ulei care i-a ieșit a fost Trauma Life. Oamenii nici nu-și dau seama că uneori pentru copil e ca și când părintele a murit – cercetătorii au demonstrat că un copil nu înțelege că părintele a plecat la muncă. Pentru copil e ca și când acel părinte a murit.
  4. Am avut persoane cărora le-au ieșit lucruri pe care le-au spus numai la preot.

Mi-ar trebui multe ore să povestesc despre mărturii pe care oamenii le-au avut.

Zyto îți arată care sunt dezechilibrele în organism și cum poți să aduci organismul la echilibru psiho-emoțional. Răspunsurile oferite de organism sunt înregistrate și la final primești un raport al dezechilibrelor și ce sisteme trebuie să întărești pentru ca organismul să funcționeze la capacitate maximă. Raportul conține suplimente și/sau uleiuri esențiale care pot să ajute organismul să funcționeze în echilibru.

Asigură-te că îți faci o programare la un Zyto! S-ar putea să-ți faci un bine ție și familiei tale pentru totdeauna! Avantajul la scanarea Zyto este că știi exact ce produse (suplimente, uleiuri esențiale) să folosești pentru starea ta de bine în loc să întrebi pe toată lumea ce a folosit și ce a dat rezultate! Cu Zyto dispare incertitudinea! Din punct de vedere fizic arătăm la fel, dar chimic suntem așa de diferiți! Programeaza-te la un Zyto astăzi!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum