Young Living, un stil de viață sănătos

Ylang Ylang, floarea tuturor florilor
4 decembrie 2017
Ginger+
8 decembrie 2017

*Nu știu ce m-aș fi făcut fără Young Living*, aud din ce în ce mai mult în jurul meu. Oamenii încep să vadă adevărata valoare a acestor produse.

Gary Young, fondatorul companiei de uleiuri esențiale, a făcut primul amestec RC în 1985 când cele mai multe companii de pe piață care vând uleiuri esențiale se jucau în nisip.

Nu există un mod standard de a împărtăși aceste produse cu alții pentru că această dorință vine din inimă. Oamenii simt când vine din inimă.

Când începi să folosești produsele s-ar putea să nu ai propriile experiențe, dar spune poveștile pe care le-ai auzit și notează-le pe hârtie pentru că sunt multe și se uită. Poți să îți construiești o afacere doar cu tămâie și lavandă, NingXia Red și Slique sau Nitro și vitamine. Pentru femeile trecute de 45 Progessence Phyto Plus este extraordinar pentru echilibru. Din păcate și fetele tinere au lipsă de estrogen.

În momentul în care tu vezi rezultate în alții, tu te umpli de bucurie și începi să fii pasionat pentru că uleiurile esențiale reprezintă dragostea lui Dumnezeu manifestată în molecule. Tu nu mai poți să taci pentru că aceste produse sunt reale și nu trebuie să-ți fie rușine de ceea ce faci. Oamenii au nevoie de ajutor financiar, spiritual, emoțional și fizic. Frankincense a ajutat așa de multă lume să aibă mai multă încredere în ei, să se bucure de speranță. Promovează doar uleiul de tămâie.

Dacă ești timid, cheamă oamenii la tine acasă la un ceai. Servește-i cu NingXia și Nitro și până pleacă o să te întrebe ce le-ai dat că deja se simt mai bine.

Mary Young, înainte de a deveni soția lui Gary Young, a fost un simplu distribuitor și ea suna oamenii la telefon și-i întreba ce mai fac, *te-am sunat să-ți spun că am descoperit un produs nou, nu știu nimc despre ele, dar eu mă simt fantastic și cred că și tu ai vrea să știi despre ele și aș vrea să vin să ți le arăt. Nu trebuie să cumperi nimic, eu doar vreau sa mă asigur că ți-am spus despre ele!*

Atunci când ei o întrebau cum pot să le comande, ea le recomanda să se încrie pentru că le primeau la preț redus produsele și în curând prietenii lor îi contactau că vroiau și ei o prezentare la ei acasă și să comande  și uite așa apărea și un cec surpriză a doua lună și oamenii sunau disperați la Young Living să le zică că trebuie să fie o greșeală pentru că ei nu au lucrat nimic 🙂 Fă lucruri care te pasionează și nu vei lucra nici o zi din viața ta!

Ia cu tine kitul de prezentare, pastele de dinți, cremele, NingXia când mergi la o prezentare.

Scoate sticla de Peppermint când stai la coadă în magazin. Când oamenii te întrebă ce este acel miros, spune-le că este un ulei esențial pe care tu îl folosești de ceva vreme, spune-le o mărturie, două și spune-le că ei pot să facă și bani din asta. Atât.

E greu să schimbi modul de a face lucrurile dacă ți-e bine pentru că noi ca și nație nu mai facem prevenție! Te încurajez să iei doar un singur lucru – de exemplu, substanțele chimice. Aruncă-le și folosește produsul de curățat universal, Thieves Household Cleaner timp de 3 luni de zile. După cele 3 luni de zile, schimbă pastele de dinți din casă și tot așa. Vrei să schimbi totul dintr-odată? Felicitări! Ești printre puținii oameni care nu fac lucrurile cu jumătate de măsură!

Toți cei care folosim deja produsele de la Young Living ne bucurăm de un mod sănătos de viață. Te așteptăm să faci și tu acest pas pentru binele tău și al familiei tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum