Uleiurile esențiale pot fi luate intern

O să mai fie vreodată Valor pe stoc?
14 aprilie 2017
Beneficiile acidului hialuronic în creme
9 mai 2017

De cele mai multe ori când le spun oamenilor că eu iau uleiurile intern se sperie pentru că tot ce știu ei este că se folosesc doar extern, dar nu se gândesc că de câte ori au mestecat gumă Wintergreen, Spearmint au luat uleiuri intern. Sucurile sunt făcute cu esențe de portocală, de mandarină, de lămâie, mentă, etc, parfumurile au uleiuri esențiale în ele.

Cei care susțin că uleiurile nu pot fi luate intern merg după școala engleză și cea germană care susțin că uleiurile pot fi doar aplicate pe piele extrem de diluate și respectiv doar inhalate cu ajutorul diffuserului. Young Living merge după Școala de Aromaterapie Franceză care susține că uleiurile pot fi aplicate pe piele, pot fi inhalate, luate intravenos și intern.

E foarte important ca tu să știi de unde vin aceste esențe pentru că nu toate sunt create în mod egal. AICI afli cum să știi de la ce firmă să-ți achiziționezi uleiurile. Prietena mea, Alexandra, spunea că e foarte interesant cum celelalte companii simt nevoia să se compare cu Young Living, dar Young Living știe care că este poziția sa de lider mondial în uleiuri esențiale. Atunci când știi cine ești nu trebuie să-ți mai aperi valoarea. Toți cei din jur încep să o recunoască. Respectul se oferă, nu se cere!

Folosirea externă a uleiurilor ajunge în interior. Mare atenție la ce cumpărați din magazin/plafar/farmacie care zice că e doar pentru uz extern. Acel produs nu rămâne doar la suprafață ci intră in circulația sângelui.

Nu toate uleiurile pot fi luate intern. Este foarte important ca și tu să te interesezi de modul lor de folosire.

EndoFlex Vitality

De exemplu, dacă treci granița în Statele Unite toate uleiurile esențiale Vitaliy se pot lua intern. Așa știu ei dacă un ulei se poate lua intern sau nu. Caută pe net numele uleiului și cuvântul Vitality. De exemplu, EndoFlex Vitality. În State îl vei găsi, în Europa nu este disponibil încă.

EndoFlex

 

Există vreo diferență între EndoFlex și EndoFlex Vitality? Da, ETICHETA. Este același ulei doar eticheta este diferită pentru că o anumită industrie  a zis că nu se poate ca un ulei să fie folosit și intern și extern. E ca și când ai spune că o pastilă poți să o aplici pe piele, poți să o pui în diffuser și poți să o iei și intern. Așa că, Gary, în întelepciunea sa a venit pe piață cu varianta Vitality pentru State și + pentru Europa. În Europa avem doar 5 uleiuri aprobate pentru intern, dar în curând vom avea mai multe.

Uleiurile aprobate pentru uz intern în Europa sunt

Cardamom+, Cinnamon Bark+, Clove+, Fennel+, Ginger+, Lavender+, Nutmeg+, Orange+, Oregano+, Peppermint+, Rosemary+, Tangerine+, Thieves+, Thyme+, Lemongrass+.

Poți să le spui tuturor prietenilor din Europa despre aceste uleiuri care pot fi luate intern și celor din State să le spui că au peste 40 de uleiuri care pot fi luate intern. Tot ce trebuie să facă este să caute pe net numele uleiului la care să adauge cuvantul vitality.

Uleiuri pentru intern

Uleiurile pentru intern + sunt considerate suplimente, iar celelalte sunt pentru uz extern și aromaterapie.

diffuser

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum