Patchouli – un ulei fascinant

Ortho Sport
4 iunie 2018
Aroma Guard Meadow Mist Deodorant (Deodorant)
2 septembrie 2017

Patchouli – un ulei fascinant

Pogostemon cablin

Familia: Lamiaceae

Origine: Indonezia, India

Metoda de obținere: distilat la abur din flori

Constituenți importanți

Patchoulol (25-35%)

Alpha-Bulnesence 14-20%

Alpha-Guaiene + Seychellene 15-25%

Alpha-Patchoulene 5-9%

Patchouli este unul dintre uleiurile mele preferate pentru piele pentru că estompează ridurile și repară pielea crăpată. Când mă dau cu el oamenii au impresia că miros a mucegai 🙂 Nu, nu creează o senzație de greață – o amelioreză în cazul în care o ai deja!

Clar că nu miroase a flori, însă Patchouli mai este cunoscut sub numele de *hippy oil* pentru că era folosit foarte mult în anii ’60. De ce? Pentru că ei aveau nevoie de un miros puternic care să mascheze mirosul de marijuana.

Cei care îmi zic că miroase a mucegai sunt pe-aproape! De ce? Pentru că frunzele uscate de pachouli erau folosite de către indieni printre haine pentru a ține moliile la distanță așa că acest miros a ajuns să fie asociat cu luxul, abundența pentru cei care își permiteau să poarte textile din India.

Hippies foloseau patchouli ca și parfum pentru că nu se spălau prea des și fumau și ce au observat era că erau mai relaxați și creștea libidoul.

 • reglează tensiunea
 • calmează pielea
 • relaxant
 • ajută digestia
 • împiedică inflamațiile
 • luptă împotriva bacteriilor
 • previne ridurile
 • previne pielea crăpată
 • reduce mâncărimea

Acest ulei vine din Asia de SE. Știi că se folosește cu succes în parfumurile bărbătești?

 1. În fiecare seară înainte de culcare aplică 2-3 picături pe față: întinerește pielea, o face mai strălucitoare. Diluează cu un pic de ulei vegetal pentru a întinde mai bine uleiul și a nu deshidrata pielea.
 2. Pune 4-5 picături în diffuser pentru a relaxa o casă tensionată, relaxează și dă claritate gândurilor, alungă gelozia, obsesia și senzația că nu ești sigur pe tine.
 3. Fă o cremă pentru față din 10 picături Patchouli și 30ml ulei vegetal. Young Living are V-6, o combinație de 6 uleiuri vegetale. Aplică crema seara înainte de culcare.
 4. Fă un săpun de mâini din 2 linguri de glicerină vegetală + 2 linguri de săpun lichid + 20 picături Patchouli și pune amestecul într-un recipient cu pulverizator de 250ml. Hidratează foarte bine pielea + știi exact ce ai pus în săpunul tău de mâini!

Obs. Se poate folosi de la vârsta de 2 ani. Diluția corectă la copii între 2-6 ani este de 3-6 picături în 30ml de ulei vegetal.

Se găsește în: Abundance, DiGize, Magnify Your Purpose, Live With Passion, Peace&Calming.

Ghici ce ulei o să folosesc eu în seara asta înainte de culcare?

Într-o sticluță sunt între 250-300 de picături în funcție de vâscozitatea uleiului. Dacă tu folosești doar 2 picături/zi, o sticluță te ține 4 luni. Ai doar 2 lei/zi pentru sănătatea ta?

Preț: €52,69

Preț distribuitor: €40,04

Prețuri așa de mici pentru beneficii așa de mari!

Vrei o sticluță de Patchouli și știi deja pe cineva care folosește produsele Young Living, roagă persoana respectivă să te învețe cum să comanzi.

______________________________

Nu știi pe nimeni care folosește uleiurile esențiale și vrei să-ți comanzi astăzi Patchouli, click pe link-ul de mai jos pentru a beneficia de prețul de distribuitor.

Înscrie-te ca membru Young Living pentru a comanda  astăzi. La secțiunile: *Cine v-a prezentat inițial marca Young Living și *cine s-a ocupat de înscriere* trece numărul 1564235.

Comandă acum: https://www.youngliving.com/vo/#/signup/new-start

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum