Am nevoie de motivație

Sage+ (Ulei de salvie)
17 septembrie 2019
Live your passion
29 mai 2019

Am nevoie de motivație

Trebuie  faci DOAR un singur pas înainte să mergi o milă întreagă.

Ai întâlnit oameni care merg la cursuri, care se entuziasmează la o idee, la o sugestie, la un gând bun pe care îl au și se sting la fel de repede ca un bec? De ce crezi că se întâmplă acest lucru? Ei se așteaptă ca cineva din exterior să vină să le facă galerie, să facă lucrurile pentru ei, să execute ideea lor,  pentru că altfel nu se mișcă din loc. Motivația vine din interior.

Ce poate să facă un ulei esențial pentru tine? Un amestec perfect poate să stimuleze sentimente care duc la acțiune și împlinire, poate să ofere o energie pozitivă care să alunge lenea.

Ingrediente:

Roman Chamomile – combate oboseala, tensiunea, te ajută să dormi mai bine noaptea. Scoate afară toxinele din ficat, unde sălășluiește mânia.

Black Spruce – deschide și eliberează blocajele emoționale, aduce echilibru și ne împământenește asemenea unui copac care prinde rădăcini.

Ylang Ylang – relaxează,  echilibrează energiile feminine și cele masculine. Restaurează încrederea de sine și echilibrul.

Lavender – îmbunătățește concentrarea și acuitatea mentală. Cercetătorii de la Universitatea de Medicină din Miami din Florida au descoperit că pacienții s-au simțit mai puțin deprimați, au făcut exercițiile la matematică mai repede și perfect după ce au inhalat ulei de lavandă. (Diego et. al., 1998)

Cum folosesc Motivation?

  1. pune 5-8 picături în diffuser
  2. inhalează direct din sticlă
  3. adaugă 2-4 picături în apa din cadă
  4. aplică pe degetul mare de la picior, gât, în spatele urechilor, pe încheieturi sau în jurul buricului
  5. pune 4 picături pe o dischetă demachiantă și las-o în mașină
  6. înlocuiește parfumul plin de chimicale cu 1-2 picături de Motivation.

Știi oameni care spun: *o să fac asta începând de mâine?* Învață din greșelile lor!

Tu nu lăsa ca *mâine* să devină niciodată!!

Ce idee bună ai pe care nu ai dus-o până la capăt?

Știi că un lucru nefăcut este exact ca o zgârietură pe vinil?  Și uite așa oamenii ajung să își piardă încrederea în ei pentru că s-au mințit de prea multe ori, și placa lor de vinil nu poate fi apreciată la adevărata ei valoare. La un moment dat oamenii vor înceta să te mai asculte, și mai rău, tu vei înceta să mai visezi, vei înceta să vezi partea plină a paharului, vei înceta să-ți mai acorzi atenție și vei deveni o altă persoană care doar trece în viață ca frunza în vânt, care nu trăiește pe marginea prăpastiei și ține prea multă umbră Pământului.

E o palmă dată Creatorului care te-a creat o făptură așa de minunată.

Încrederea în tine începi să o reclădești cu fiecare promisiune pe care ți-o împlinești singur/ă.

Înconjoară-te de oameni pozitivi, de oameni care văd valoare în tine chiar dacă tu încă nu o vezi. Caută să înveți de la oameni care au trecut prin ceea ce treci tu și au ieșit biruitori. Dacă tu vrei să-ți deschizi un magazin, nu cere sfaturi de la vecina, de la prietena care habar nu au ce înseamnă să îți deschizi un magazin sau niciodată nu au lucrat pe cont propriu. Caută un om de afaceri, caută o afacere pe care o apreciezi și întreabă pe patronul magazinului respectiv când poate să-ți acorde  30 de minute.

Vrei să începi o afacere de tip Network Marketing? Din nou, vorbește cu oameni care au succes în MLM, nu te opri la  vecina, la prietena, la mătușa care după câteva săptămâni și-au băgat picioarele și spun tuturor că MLM/Network Marketing nu funcționează. În Network Marketing ai nevoie de 80%  încredere și doar 20% abilități. Ești tu o persoană de încredere? Cum arată vinilul tău? Ai nevoie de Motivation pentru a curăța vinilul tău? …

Tu ești suficient/ă! Dumnezeu deja a pus în tine toate abilitățile necesare ca tu să începi. Pe celelalte le vei dobândi pe parcurs. O să fii plăcut surprins/ă de faptul că tu, după 2-3 luni de folosit talantul pe care îl ai deja, să descoperi că ți-ai mai descoperit unul, și încă unul și tot așa.

Întotdeauna învăță de la oameni mai deștepti ca tine și vei fi surprins de cât de motivat vei fi atunci! 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum