Abundance (Abundență)

Cistus
1 septembrie 2017
Basil (Busuioc)
4 ianuarie 2017

Abundance

Amestecul uleiului esențial Abundance (Abundență) este format din:

Orange (Portocală) – supranumit și *Uleiul Fericirii*, aduce pace și bucurie celor care folosesc acest ulei în diffuser.

Myrrh (Smirnă) – are frecvență bunăstării. Face parte din rețeta pe care i-a dat-o Dumnezeu lui Moise pentru Undelemnul Sfânt (Exodul 30: 22-27). În vechime era folosit de către regine în timpul sarcinei și al nașterii.

Cinnamon Bark (Scoarță de Scorțișoară) – este uleiul bogaților în Orient și face parte din rețeta pe care i-a dat-o Dumnezeu lui Moise pentru Undelemnul Sfânt, în China și India bunăstarea conducătorilor era măsurată în cantitatea de uleiuri esențiale pe care le aveau. Se credea că atrage bogăție și abundență.

Frankincense (Tămâia) – în vechime era mai de preț decât aurul și doar cei foarte bogați îl aveau. În Orientul mijlociu ste considerat un ulei sfânt pentru ungere și a fost folosit în ceremoniile religioase de mii de ani. Tămâia conține sesquiterpene care stimulează și înalță mintea, ajută la reducerea stresului și a disperării.

Patchouli – este folosit de indienii din partea de Est a Indiei pentru a parfuma hainele și casa pentru a atrage abundență. Legendele spun că Patchouli  reprezintă banii și cei care au bani sunt considerați bogați.

Clove (Cuișoare) – e un ulei din Orient asociat cu abundență multă și cei care îl aveau erau considerați bogați.

Spruce (Molid) – în mod tradițional a fost considerat că are frecvența prosperității.

Ginger (Ghimbir) care, în vechime, era folosită în diferite culturi pentru a atrage prosperitate și a aduce pace și bucurie. Când porți acest ulei ca și parfum atragi ceea ce ești.

Ceea ce aud mereu și mereu de la prietenii mei este: *nu știu cum funcționează, dar funcționează*. Tu l-ai testat? Eu da, și rămân uimită de fiecare dată.

Abundența începe cu

… ideile tale

… entuziasmul tău

…. a te dărui pe tine

…. dragostea ta

… relații

…. a te conecta cu cei care rezonează cu tine

…. lucrurile pe care le facem împreună

… relațiile pe care le dezvolți

… relațiile pe care le inspiri să devină mai bune

… pozitivitatea pe care o aduci în lume

… a crea o rețea de oameni

… a inspira oamenii

… atingerea scopurilor

Dacă tot timpul crezi că ești sărac, vei atrage sărăcie când vei folosi acest ulei! Dacă crezi că ești bogat cu puținul pe care îl ai, vei deveni și mai bogat.

Mod de folosire:

  • pune 4-5 picături în diffuser
  • inhalează direct din sticlă
  • aplică 1-2 picături local pe inimă, la încheieturile mâinilor sau pe tâmple.
  • pune

Observație

O prietenă de-a mea pune câteva picături de Abundace pe portmoneu când merge la jocurile de noroc.

D. Gary Young a recomandat să aplicăm acest ulei pe tâmple și pe stomac ca să nu ne mai autosabotăm și să fim capabili să primim oportunitățile care vin spre noi.

Preț €57,16

Preț distribuitor €43,44

Dacă vrei o sticluță de Abundance și știi deja pe cineva care folosește produsele Young Living, roagă persoana respectivă să te învețe cum să comanzi.

_________

Dacă nu știi pe nimeni care folosește uleiurile esențiale și vrei să-ți comanzi astăzi Abundance, click pe link-ul de mai jos pentru a beneficia de prețul de distribuitor.

Înscrie-te ca membru Young Living pentru a comanda Geranium astăzi. La secțiunile: *Cine v-a prezentat inițial marca Young Living și *cine s-a ocupat de înscriere* trece numărul 1564235.

Prețuri așa de mici pentru beneficii așa de mari!

Comandă astăzi: https://www.youngliving.com/vo/#/signup/new-start

 

Comments are closed.

Contacteaza-ma acum