Uleiuri esențiale și produse naturale pentru bebeluși și copii

Copilul Păcii/Peace Child
8 iulie 2019
AFT – Aroma Freedom Technique
3 septembrie 2019

Young Living iubește procesul de sămânță la sigiliu. O metaforă atât de blândă și de frumoasă, pentru că oamenii de omenie ocrotesc un lucru de când l-au sădit și până când înflorește. La fel iubim și a crește un suflet de om, un pui de înger, o rază de Dumnezeu. De când este sămânță, abia adus pe lume, crud și plin de curățenie sacră și până când își ia zborul către a-și îndeplini Misiunea personală. De aceea, Gary Young și echipa sa au gândit o serie de produse atât pentru bebeluși, cât și pentru copii, menite să le dea startul în viață cât se poate de natural și de aproape de izvorul vieții – darurile pe care natura ni le oferă, zi de zi.

1. Gama de produse pentru bebeluși Seedlings

Baby Lotion
Deși pielea moale și catifelată a bebelușilor este proverbială, pielea uscată îi poate afecta și pecei mici, la fel ca pe cei mari. Băile calde, aerul uscat, substanțele iritante și alți factori agresivi îi pot da bebelușului senzația de disconfort, făcându-l să fie agitat și neliniștit.
Acum poți combate efectele pielii uscate și poți preveni deshidratarea pielii pe viitor cu Young Living Seedlings Baby Lotion. Această loțiune hidratantă non-grasă sprijină funcția de barieră împotriva deshidratării pielii și se absoarbe cu ușurință în pielea delicată a bebelușului tău, lăsând-o hidratată, moale și catifelată. Fără alcool, parabeni, parfumuri sintetice, coloranți artificiali și alte ingrediente nedorite,
Seedlings Baby Lotion este formulată în proporție de 100% din ingrediente pe bază de plante și uleiuri esențiale pure, pentru a-l liniști pe micuțul tău cu un parfum ușor, cu efect calmant.

Beneficii și caracteristici

 • Utilizează o formulă ușoară și delicată, dezvoltată special pentru pielea sensibilă a bebelușilor
 • Calmează și hidratează pielea, prevenind uscarea
 • Are o formulă non-grasă care se absoarbe cu ușurință în piele
 • Lasă pielea hidratată, moale și catifelată
 • Realizată din ingrediente de origine naturală, pe bază de plante
 • Parfumată delicat cu uleiuri esențiale 100% pure
 • Testată dermatologic și hipoalergenică
 • Compatibilă cu stilul de viață vegan
 • Formulată fără alcool, parabeni, ftalați, substanțe petrochimice, ingrediente de origine
  animală, conservanți sintetici, parfumuri sintetice sau coloranți sintetici

Baby Oil
Formula ușoară și delicată a Young Living Seedlings Baby Oil a fost dezvoltată pentru pielea sensibilă a bebelușilor. Ingredientele sunt 100% de origine naturală, pe bază de plante, oferindu-ți un ulei pentru bebeluși care hidratează, calmează și hrănește pielea bebelușului tău, fără să utilizeze ulei mineral.
Acest ulei delicat pentru bebeluși se absoarbe cu ușurință, lăsând pielea bebelușului moale, catifelată și delicat parfumată, numai bună de sărutat și mângâiat. Formulat cu uleiurile esențiale 100% pure din amestecul nostru Calm, care include Lavender, Coriander, Bergamot, Ylang Ylang și Geranium, Seedlings Baby Oil are o aromă cu efect calmant care ajută la crearea unei atmosfere relaxante – înainte de culcare și nu numai.
Seedlings Baby Oil este diluat într-o concentrație adecvată pentru micuțul tău și este compatibil cu stilul de viață vegan.

Beneficii și caracteristici

 • Formulă ușoară și delicată, dezvoltată special pentru pielea sensibilă a bebelușilor
 • Are o aromă calmantă
 • Formula non-grasă se absoarbe cu ușurință în piele
 • Hidratează, calmează și hrănește pielea
 • Realizat din ingrediente 100% de origine naturală, pe bază de plante
 • Conține uleiuri esențiale 100% pure, diluate într-o concentrație adecvată pentru pielea delicată a bebelușului
 • Testată dermatologic și hipoalergenică
 • Compatibilă cu stilul de viață vegan
 • Formulată fără alcool, parabeni, ftalați, substanțe petrochimice, ingrediente de origine animală, conservanți sintetici, parfumuri sintetice sau coloranți sintetici

Baby wash & Shampoo
Seedlings Baby Wash & Shampoo este formulat special pentru pielea delicată a bebelușului tău.
Această formulă ușoară, delicată, fără lacrimi, este realizată în proporție de 100% din ingrediente pe bază de plante. Formula de origine naturală este parfumată delicat cu amestecul nostru de uleiuri esențiale Calm, care include Lavender, Coriander, Bergamot, Ylang Ylang și Geranium. Lasă pielea și părul curate și mătăsoase și face părul ușor de pieptănat. Acest produs nu conține sulfați, este compatibil cu stilul de viață vegan și este perfect pentru utilizare zilnică.

Beneficii și caracteristici

 • Formulă deosebit de ușoară și delicată, dezvoltată special pentru pielea sensibilă a bebelușilor
 • Fără lacrimi
 • Lasă pielea și părul curate, moi și mătăsoase
 • Netezește părul și îl face ușor de pieptănat
 • Să clătește fără să lase reziduuri și nu usucă pielea
 • Realizat din ingrediente 100% de origine naturală, pe bază de plante
 • Parfumată delicat cu uleiuri esențiale 100% pure
 • Testată dermatologic și hipoalergenică
 • Compatibilă cu stilul de viață vegan
 • Formulat fără sulfați, parabeni, ftalați, substanțe petrochimice, ingrediente de origine animală, conservanți sintetici, parfumuri sintetice sau coloranți sintetici

Baby wipes – șervețele umede pentru bebeluși

Young Living Seedlings Baby Wipes sunt deosebit de moi și confortabile. Formula cu efect calmant lasă pielea hidratată, moale și catifelată, curățând perfect și delicat, fără să usuce pielea sensibilă a bebelușului tău.
Aceste șervețele umede delicate pentru bebeluși pot fi utilizate pe orice zonă a pielii bebelușului tău. Moi, groase și versatile, sunt perfecte la schimbarea scutecului, dar și pentru a curăța cu ușurință la ora mesei. Realizată exclusiv cu ingrediente de origine vegetală, formula ușoară și delicată utilizează puterea de curățare a plantelor și uleiuri esențiale 100% pure, fiind special creată pentru a reduce riscul celor mai frecvente reacții alergice.

Beneficii și caracteristici

 • Deosebit de moi și confortabile pe pielea delicată a bebelușilor
 • Formulă ușoară și delicată, realizată din ingrediente vegetale cu acțiune de curățare și uleiuri esențiale 100% pure
 • Calmează și nu usucă pielea
 • Asigură o curățare delicată și completă
 • Lasă pielea hidratată, moale și catifelată
 • Șervețele din material moale și gros, care fac față la orice fel de murdărie
 • Testată dermatologic și hipoalergenică
 • Compatibilă cu stilul de viață vegan
 • Formulate fără clor, alcool, sulfați, parabeni, ftalați, ulei mineral, ingrediente de origine animală, conservanți sintetici, parfumuri sintetice sau coloranți sintetici

Diaper Cream – cremă pentru scutec

Menține pielea fundulețului bebelușului confortabilă, fără să utilizeze substanțe agresive care ar putea irita pielea sensibilă. Cu ingrediente blânde și delicate pe care poți să le aplici cu încredere, Young Living Seedlings Diaper Cream este probabil cel mai bun tratament pentru zona scutecului pe care l-ai putea încerca pentru pielea sensibilă a bebelușului tău. Seedlings Diaper Cream este realizată în proporție de 100% din ingrediente de origine naturală, inclusiv uleiuri esențiale 100% pure. Crema densă cu parfum de lavandă calmează pielea încă din momentul aplicării, protejează pielea delicată a bebelușului și acționează ca o barieră fizică împotriva umezelii.
Seedlings Diaper Cream poate fi utilizată înainte de culcare sau ori de câte ori se anticipează un contact prelungit cu scutecul ud. Formula deosebit de ușoară și delicată – dezvoltată special pentru pielea sensibilă a bebelușului tău – blochează umezeala și contribuie la menținerea echilibrului de hidratare al pielii.

2. Tummygize

TummyGize™ este un amestec liniștitor, calmant și relaxant, care poate fi aplicat pe burticile celor mici. Este extrem de folositor tuturor copiilor, chiar și celor sub 6 ani, folosind diluția corespunzătoare. Bebelușilor cu colici le este indicat cu diluția de 1 la 10, adică o picătură de ulei essențial la 10 ml ulei vegetal purtător.

3. Owie

Owie™ are efect liniștitor, calmant și relaxant. Aplicați local pentru îmbunătăți aspectul pielii copilului dumneavoastră. Fie că este vorba de lovituri, bătături sau alte rezultate ale năzdrăvăniilor copilăriei, acest blend va face față oricăror provocări.
Produsul este recomandat pentru copii cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani. Produsul va fi aplicat doar de către un adult de încredere sau sub supravegherea unui adult. Pulverizați până la o oră de trei ori pe zi. Inhalați direct. Aplicați 2-4 picături direct. Diluarea nu este necesară, cu excepţia cazului în care aveţi pielea sensibilă.

4. Geneyus

GeneYus este un amestec excelent care poate fi difuzat pentru mințile tinere concentrate la proiecte. Este un blend perfect pentru atunci când copilul tău face temele, pentru atunci când are un test și trebuie să rețină mai mult sau pentru când nu îi vin ideile de care are nevoie. În acest context, trebuie să menționez și uleiul esential de mentă piperată, Peppermint, care oxigenează creierul și îl face să funcționeze mai bine, ajutând la concentrare, lecții și studiu.

5. Lavender și Frankincense, mama și tatăl uleiurilor esențiale

Aceste două uleiuri nu pot lipsi din trusa mamei sau a tatălui, atunci când sunt pe lângă un copil.
Loviturile, bubițele, iritațiile de la soare, vânătăile, toate trec cu ulei esențial de lavandă. Ba chiar și supărările! În plus, uleiul de lavandă promite un somn liniștit, chiar combinat cu uleiul de tămâie. Tămâia se pune pe capul nou-născutului de către tată, pentru a proteja bebelușul. De asemenea, se poate pune în orice produs pentru bebeluș sau într-un ulei organic purtător, pentru a-i face masaj și pentru a-i calma și relaxa pielea.

6. Kidscents Shampoo

Șamponul KidScents® are o formulă sigură și blândă, fiind conceput pentru a asigura echilibrul perfect al pH-ului pentru pielea delicată a copiilor. Conține MSM, un compus natural din sulf cunoscut pentru proprietățile de fortificare a firului de păr, alături de aloe vera, mușețel și alte plante și vitamine hrănitoare.
Șamponul KidScents® conține/nu conține:
ingrediente naturale
Uleiuri esențiale

niciun ulei mineral
Fără parfumuri sintetice
niciun colorant artificial
niciun ingredient toxic

7. Kidscents pastă de dinți

Această nouă formulă este o pastă de dinți complet naturală destinată copiilor care folosește amestecurile de uleiuri esențiale Thieves® și Slique™ pentru a curăța în mod blând dinții și pentru a-i proteja. Acest amestec sigur și eficient susține sănătatea dentară fără a utiliza fluor, coloranți, culori sintetice, arome artificiale sau conservanți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum