Uleiuri esențiale pentru digestie

Amigdala cerebrală și beneficiile uleiurilor esențiale Young Living
17 martie 2019
Uleiul vegetal V-6
27 mai 2019

4 produse care îți garantează succesul unui Paște Fericit

În curând Creștinătatea va sărbători cel mai important moment al ei – Învierea Mântuitorului,  un moment de bucurie care de cele mai multe ori este dus în îmbuibare.

Cum evităm totuși să ajungem la urgențe?

Poate și tu, ca mulți alții, ai profitat de acest timp și ai postit curățindu-ți organismul și pregătindu-l pentru o primăvara/vară plină de amintiri frumoase.

Pentru că deja ai obișnuit organismul cu lucruri sănătoase, ușoare, carnea de miel, pasca, ouăle pe lac, prăjiturile, băuturile alcoolice și sucurile acidulate de toate culorile vor veni ca o bombă către tine. Organismul tău o să creadă că este sub atac. Chiar dacă nu ai ținut post și mânânci din toate tot așa o să se simtă și organismul tău! 

1. DIGIZE este aliatul tău Nr. 1. Aplică 2-4 picături pe burtă după fiecare masă. Ajută digestia și calmează disconfortul la nivel abdominal după o masă bogată.

2. Asigură-te că printre toate mănânci o salată în care pui 2-3 picături de LEMON+/Vitality pentru cei din State. Dă un gust absolut minunat salatei și o să vrei să mănânci mai mult. E răcoritoare, o să crezi că ești pe o insulă și te bucuri de gustul deosebit al mâncărurilor și bucuria pe care o trăiești în acel moment. Este revigorant și revitalizant. Tu știi că apa nu se amestecă cu uleiul, dar atunci când vei adăuga 1 picătură în apa ta, te vei bucura în fiecare moment de o aromă deosebită care va aduce bucurie pe fața ta și o respirație mai profundă care îți va relaxa toți mușchii.

3. Peppermint/Menta. 1-2 picături după ceafă o să te țină treaz la slujba de Înviere, doar atenție că dacă e rece afară o să ți se facă frig, dar o să te țină treaz. Ia pe tine o geacă groasă înainte de a pleca de acasă și pune menta în buzunar.

4. Awaken. Awaken ne ajută să înțelegem pentru ce am fost creați, să conșientizăm faptul că Mântuitorul nu a murit degeaba, că suntem fii și fiice de Rege și că atunci când știm cine suntem cu adevărat putem să ne atingem obiectivele și ajungem la potențialul nostru maxim.

Ia legătura cu persoana care știi că deja folosește uleiurile de la Young Living și roag-o să te învețe cum să-ți pui o comandă.

 

Sărbători liniștite alături de cei dragi!

Hristos a Înviat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum