Sănătate de fier cu Young Living

Casă plină de toxine = Familie toxică
14 martie 2016
Uleiuri esențiale pentru femei însărcinate
11 iunie 2016

distilare

 

Tu de la ce firmă cumperi uleiuri esențiale? Sună-i și roagă-i să-ți răspundă la următoarele întrebări:

1. Aveți ferme proprii și dacă da, folosiți pesticide, ierbicide, chimicale? Ce folosiți în loc de pesticide, ierbicide, chimicale? Young Living are ferme peste tot în lume: în China, în Orientul Mijlociu, în Franța, în America, în Ecuador, în Croația și folosește uleiurile esențiale pentru a ține la distanță insectele.
2. Aveți laboratoarele proprii în care verificați constituienții dintr-un ulei? Young Living are laboratoare proprii cu tehnologie de ultimă generație. Young Living are laboratoare mici la fiecare fermă pentru a testa plantele de-a lungul sezonului pentru a determina cu exactitate când planta dă cel mai mult ulei. Planta se schimbă de la sezon la sezon, de la săptămână la săptămână și de la oră la oră.
3. Sunt 200 de oameni în lume antrenați să facă distincție între mirosuri. Aveți vreunul din ei angajati la compania dumneavoastră? Gary Young este unul dintre puținii oameni din lume care pot să miroasă un ulei și să-ți spună componenții chimici din acel ulei, în ce cantitate se găsește și care component lipsește.
4. Dacă luați plantele de la alți fermieri aveți pe cineva de la companie care lucrează acolo să se asigure că ei nu folosesc ierbicide, pesticide, etc. Pentru că Young Living oferă peste 100 de specii de uleiuri, avem ferme partenere care sunt vizitate regulat pentru a ne asigura că fermele sunt ținute la standardul Young Living.
5. Aveți laboratoare unde verificați când planta dă cel mai mult ulei? Young Living are laboratoare proprii la fiecare fermă.
6. Dacă luați plantele de la fermieri cum vă asigurați că acei fermieri au strâns recolta la timp? Young Living face vizite regulate la fermele partenere.
7. Câți ani de ucenicie fac cei care distilează? Gary Young antrenează personal pe fiecare persoană care învață arta distilării.
8. Dacă fermierii au greșit distilarea ce fac cu uleiurile care sunt de calitate inferioară? Au fost situații în care Young Living a turnat în pământ uleiul care nu a ajuns la standardul Young Living. Recent Young Living a pierdut 50 Milioane de dolari pentru că distilarea unei plante din amestecul Valor nu s-a ridicat la așteptările lui Gary Young. Alte companii ar fi dat drumul la ulei pe piață.
9. Ce formă au capacele la aparatele de distilare? Gary a intrat într-un aparat de distilat și a observat cum circulă aburii. El a ajuns la concluzia că cele cu formă circulară, eliptică forțează aburul înapoi în plantă alterând astfel chimia uleiului plus pierderea unor constituienți.  Cu un aparat de distilat în formă de con aburul se ridică sub formă de spirală în condensator fără turbulențe.
10. Câte distilări se fac dintr-o tură de plantă? Young Living pune pe piață doar uleiurile din prima distilare. Multe companii distilează planta de până la patru ori.
11. Închideți sticla direct după distilare sau mai adăugați și alți componenți? Young Living sigilează sticla imediat după distilare și nu mai adaugă nici un alt component.
Când aveți ocazia opriți-vă la fermele din Ecuador, Franța, America, Canada, Croația, Orientul Mijlociu, China pentru a vedea întregul proces de la Sămânță la Sigiliu!
Misiunea Young Living: Uleiuri în fiecare casă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum