Protocol pentru eliberare emoțională cu uleiuri esențiale

De ce urăsc oamenii Network Marketing?
2 februarie 2020

Știai că Gary Young, fondatorul Young Living, s-a gândit că va veni o zi în care vei avea nevoie de o revelație, de un ajutor, de o armă cu care să lupți pentru a ieși din tristețe, din negativitate, din imagine de sine scăzută, din durere sufletească profundă, din a uita că ești special/ă, că tu ești pe acest Pământ pentru a folosi și dobândi noi talente și aptitudini, etc.?

Kitul Feelings conține 6 uleiuri:

  • Valor
  • Harmony
  • Forgiveness
  • Release
  • Present Time
  • Inner Child

Aceasta este ordinea corectă stabilită de Gary Young, cel care a readus în atenția lumii uleiurile esențiale.

VALOR. Aplică 2-3 picături de Valor la talpă seara înainte de culcare împreună cu Highest Potential. Aceste uleiuri ajută la ștergerea eficientă a gândirii limitative. Valor aduce echilibru și potențiază oxigenarea glandei pineale, tronul inteligenței și al facultăților intuitive. Te vei trezi dimineața mai sigur pe tine și gata să-ți începi ziua.

HARMONY. Aplică 2-3 picături pe coloană. Poți să îl aplici și în creștetul capului făcând un masaj ușor. Harmony îmbunătățește creativitatea și promovează încrederea de sine. *Cel mai mare păcat este să nu ai încredere în tine. Celui care nu are încredere în el îi lipsește viața*, spunea Gary Young, fondatorul Young Living.

FORGIVENESS. Aplică 2-3 picături în jurul buricului. Iartă-te pe tine și iartă-i pe cei care ți-au greșit. Neiertarea este rădăcina multor boli fizice, mentale și spirituale. Noi iertăm pentru beneficiile pe care ni le aduce nouă. Iertăm pentru noi.

Pași concreți pe care să-i faci:

a) Iartă-te pe tine pentru că ai permis altei persoane să-ți afecteze sănătatea și fericirea.

b) Iart-o pe persoană pentru tot răul pe care ți l-a făcut.

c) Dă-i ocazia celeilalte persoane să te ierte pe tine.

d) Vezi binele din situația respectivă.

e) Fii recunoscător pentru experiența și lecția care ți-a dat-o.

RELEASE. Energia negativă se duce în sânge și apoi în ficat pentru curățire unde toxinele pot să rămână acolo. Și uite așa, ficatul devine un loc unde adunăm mânia, resentimente, amărăciune, ură, gelozie, invidie, dependențe și a unui arsenal de sentimente negative. Aplică 2-3 picături de Release pe limbă pentru a elibera otrava sentimentelor negative înmagazinate în ficat. Masează 2-3 picături Release în zona ficatului. Bea foarte multă apă și fă o curățire a ficatului. (Despre acest subiect într-un articol viitor).

PRESENT TIME. Când trăim în trecut sau locuim în viitor, nu suntem productivi în prezent. Aplica 3 picături de Present Time pe piept, la 3 degete mai jos de șanțul supraesternal. Te ajută să conștientizezi că te poți bucura de abundență în prezent.

INNER CHILD. *Când ești copil toate lucrurile sunt posibile. Nu există limitări*, spunea Gary. *Când îți găsești copilul interior, te-ai găsit pe tine. Copilul din tine e creativitatea ta.*

Aplică o picătură pe degetul gros de la mână și pune degetul pe cerul gurii exact ca și când ți-ai suge degetul. Acest lucru stimulează glanda pineală, pituitară și alte zone ale creierului emoțional care ocupă spațiu un pic mai sus de cerul gurii. Atunci când tu faci asta și mergi înapoi, ca și când ai da cu spatele, s-ar putea să arate stupid, dar schimbă rotația pelvisului tău, alungind coloana și decomprimă discurile și atfel trece mai multă energie prin trup și creier.

În concluzie,

folosește Feelings Kit dimineața și seara timp de 30 de zile. O să fii mai entuziasmat și viața ta va fi mai palpitantă. Oamenii vor fi atrași de tine ca un magnet.

Larisa Bangs
Larisa Bangs
Aromaterapeut. Maseur terapeut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum