One Heart

Produse Gratuite Young Living, Februarie 2021
1 februarie 2021
De ce să aleg Young Living și nu altă companie?
24 februarie 2021

Prima dată când am mirosit One Heart m-am pierdut în timp și spațiu pentru că mi-a adus aminte de Valor pe care-l îndrăgesc așa de mult. Atunci când toți devenim una într-un gând și o simțire putem să ne ajutăm pe noi și putem să creăm o lume mai bună pentru toți din jurul nostru.

Știi când a fost lansat acest ulei pentru prima dată? La prima Convenție virtuală! Chiar dacă eram departe, toți am fost într-o inimă și un gând acolo! Am fost uniți, împuterniciți și inspirați să ne adunăm, să găsim în noi motivarea pentru a merge mai departe în ciuda circumstanțelor așa de amenințătoare.

POVESTEA din spatele acestui amestec

Cei care lucrează la Fundația Young Living au spus că ar vrea un amestec de uleiuri esențiale prin care să onoreze toate lucrurile minunate pe care Gary Young a reușit să le facă cu ajutorul Fundației. El întotdeauna a dorit să îi ajute pe oameni să aibă o viață mai bună și i-a ajutat cum a știut el mai bine. Fără Gary Young, această Fundație nu ar exista.
Acest amestec a fost creat pentru a sărbători, susține și a scoate în evidență lucrările minunate care se fac prin fundația Young Living.
  

Acest amestec reprezintă familia Young, angajații Young Living. Uleiurile din acest amestec te încurajează să simți dragoste în inima ta.

Gary întodeauna a spus că niciodată nu a creat un amestec care nu avea un scop! Ei bine, scopul acestui amestec nu este doar o inimă ci să fii binecuvântat în viața ta. Pe măsură ce-l inhalezi, îl folosești, îl pui în diffuser o să vezi că tu primești putere să mergi înainte.

Oamenii din Young Living vin împreună ca o inimă întreagă și faptul că avem un amestec care împărtășește această dragoste, dedicare, este o reprezentare a viziunii lui Gary Young pentru Fundație.

35% din prețul acestui amestec merge la Fundație pentru a continua să schimbe vieți peste tot în lume, pentru a avea impact în întreaga lume.

Eticheta a fost creeată de Anita Perlaza, o absolventă a Academiei YL din Ecuador, o zonă în care copiii nici nu mergeau la școală și cei care mergeau aveau o clădire care arăta ca o cocină de porci. Vezi imaginea de mai sus. În timp ce lucra la acest design, Anita a fost inspirată să ajute oameni de pe tot globul să vină împreună pentru a realiza multe lucruri mărețe împreună! Momentan, Anita studiază graphic design.

Imaginea aceasta este Academia pe care Gary Young a construit-o în Ecuador! Este școala unde copiii din zonă merg cu drag și deja unii elevi au plecat deja la facultate!

Ce conține One Heart?

 • Ylang Ylang – aromă dulce, romantică
 • Valor – are o aromă lemnoasă, te aduce cu picioarele pe Pământ
 • Northern Lights Black Spruce – te ancorează asemnea rădăcinilor unor copaci
 • Ocotea – reglează glicemia
 • Lemon și Lime sunt invigorante
 • Roman Chamomile – excelent pentru piele
 •  Jasmine – romantic, calmant, euforic, promovează pozitivismul, șterge imperfecțiunile de pe piele, face fața să strălucească
 •  Spearmint – te ajută la concentrare
 •  Blue tansy – este hidratant pentru piele și șterge petele de pe față
 •  Cinnamomum camphora –  pentru a alina durerile, iritațiile și mâncărimile. Camphor e folosit pentru respirație ușoară și inflamare. Are un miros puternic și se absoarbe ușor în piele.
 • Geranium – excelent pentru femei
 • Frankincense – repară ADN-ul

5 Moduri de a folosi One Heart

 1. Echilibru – pune 2 picături de One Heart în palmă și inhalează pentru a respira mai ușor și pentru a te ajuta să te concentrezi pe ceea ce contează cel mai mult. Cu ce rămâne, aplică-l la ceafă.
 2. Dragoste – pentru că acest ulei lucrează la legătura dintre tine și ceilalți, vrei să-l folosești în fiecare zi la încheieturi sau pe gât.
 3. Trezește-te o dată cu soarele! Aplică-l pe inimă dimineața când te trezești pentru a-ți începe ziua pe o notă pozitivă!
 4. Pune 5-8 picături în diffuser-ul de la intrarea în casă pentru ca cei care intră în casa ta să fie bineveniți. Tu și cei dragi ai tăi sunteți cei mai importanți și voi trebuie să vă bucurați că veniți înapoi acasă. În diffuser te ajută să te bucuri de ziua de astăzi și de cea de mâine!
 5. Condu cu scop! Pune-l în mașină pentru a te ajuta să te concentrezi, să te aduni și să îți continui drumul!

One Heart este ca și Valor, doar că mai bun, spun unele persoane care l-au testat deja!

One Heart te ajută să-ți deschizi inima și să-i iubești și să-i ajuți pe cei din jurul tău! Când tu faci asta, încetezi să te mai plângi, încetezi să mai vii cu scuze și te umpli de valoare și recunoștință. 

La ce este bun?

 • Te ajută să vezi lumea dintr-o perspectivă bună, pozitivă.
 • Te ajută să conștientizezi că suntem împreună în această aventură. Tu nu ești singură.
 • One Heart te aduce cu picioare pe Pământ, te ancorează în realitate.
 • Te ajută să te conectezi cu sinele interior. Celor mai mulți oameni le este frică de liniște de aceea au nevoie de muzică de fundal, de TV în background, pentru că le este frică să rămână singuri cu gândurile lor.
 • Folosește acest ulei când te rogi sau stai într-o stare de meditație.
 • Îți deschide inima să-i ajuți și să le slujești altora.
 • Te încurajează să începi să dezvolți relații cu cei din jurul tău.

 

Cine ar trebui să folosească acest amestec?

Toată lumea. Folosește-l când ești lipsit de energie, de chef pentru că aduce pozitivism în atmosferă, încurajează optimismul și te ajută să te conectezi cu Divinitatea.

 

Cred că toți oamenii pot să vină împreună și să colaboreze, împreună putem face lucruri mărețe” – Anita

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum