O să mai fie vreodată Valor pe stoc?

Termenul de expirare al uleiurilor esențiale
30 martie 2017
Uleiurile esențiale pot fi luate intern
1 mai 2017

Când o să mai fie Valor pe stoc? De ce mie nu mi s-a făcut Raindropul cu Valor și terapeutul meu a ales Harmony sau Lavender? Acestea sunt întrebările pe care le aud frecvent de la distribuitorii Young Living din întreaga țară. Terapeuții la sugestia lui Gary folosesc Harmony sau Lavender pentru că Valor nu se știe când o să fie din nou pe stoc.

Copacii de Rosewood sunt pe cale de dispariție și Guvernul din Valor originalPeru a interzis distilarea lor, ceea ce a dus la o sursă foarte mică de Palisandru în lume.

Păcat, pentru că Palisandrul este un ulei excelent de aplicat pe piele. Aroma sa inspiră romantism și gânduri de bucurie. Una dintre cele mai recente ferme Young Living este în Peru și unul dintre proiectele pentru această fermă este plantarea și cultivarea Lemnului de Trandafir.

Ca și rezultat al relației pe care Young Living a dezvoltat-o cu Guvernul Peruvian, Young Living a primit un permis de la Guvern, permis care îi permite să livreze și să exporte ulei esențial Rosewood. Asta înseamnă că Young Living va fi singura companie cu drept legal de a produce uleiul de lemn de trandafir.

Vor fi nevoie de mulți ani ca puieții plantați să se maturizeze … așa că între timp a primit aprobarea să distilze toți buștenii care au mai rămas. La ora actuală Young Living închiriază proprietăți în afara fermei pentru a culege toți copacii de lemn de trandafir.

În câțiva ani când recolta proprie de Lemn de trandafir va ajunge la maturitate atunci Young Living va lua materia primă direct de la fermă.

Gary tocmai a distilat prima serie de lemn de trandafir cu ajutor acestui permis și a fost foarte fericit să afle că la 100kg materie primă a scos 7,9 litri de ulei. Aproape la fel de mult ca la Palo Santo.

Sunt foarte mulți bușteni de Rosewood în Peru care vor asigura materia prima pentru Young Living până la maturizarea copacilor proprii. Din 2014 există 2 distilatoarea în Peru.

Rosewood este unul dintre uleiurile din VALOR și faptul că avem o fermă în Peru și aprobarea de a distila Rosewood este o onoare și o binecuvântare. Ține minte, dacă o să vezi că alte companii vând ulei esențial de lemn de trandafir, poți să fii sigur 100% că este un ulei diluat sau artificial. Nu există nici o zonă legală în lume la ora actuală care poate să distileze Lemn de Trandafir pentru că sunt o specie pe cale de dispariție și este protejat de lege.

Gary, în înțelepciunea lui, a creat Valor II pentru noi și sunt mulți care deja preferă Valor II mai mult.

Valor II

Valor II a fost conceput pentru a înlocui Valor original. Are în amestec molid negru și albastru, Ylang Ylang, tămâie, vetiver, cistus, bergamotă, casia, mușețel german și alte uleiuri.

Pulverizează Valor II pentru o aromă calmantă, care vă inspiră sau folosește-l ca și parfum revigorant și stimulant. Valor II conține ingredientele naturale linalol, alfapinen, camfen și limonen.

Raindrops

Kitul de Raindrop va conține Valor II.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum