Metanoia/Schimbarea minții

Ce beneficii îmi asigură un diffuser?
11 noiembrie 2017
Ylang Ylang, floarea tuturor florilor
4 decembrie 2017

Știai că oamenii reacționează în doar două feluri?

  1. Ca un copil de 5 ani care își ia jucăriile și pleacă după ce s-a supărat.
  2. Ca un copil de 12 ani care discută despre situația ivită și nu pleacă până ce situația/relația s-a reparat și cere ajutor atunci când nu se poate ajunge la un numitor comun.

Tu REacționezi ca un copil de 5 ani sau acționezi ca unul de 12 ani?

Văd așa de multe persoane care nu au nici un plan pentru viața lor, nu au țeluri, nimic și totuși ca în definiția nebuniei ei fac aceleași lucruri și se așteaptă la rezultate diferite de fiecare dată. La întrebarea *unde te vezi peste 5 ani* cele mai multe răspunsuri încep cu *Ăăă …*

Vă asigur că acești oameni care au doar o idee vagă nu o să ajungă prea departe. Oamenii care eșuează să planifice, PLANIFICĂ să eșueze.

Cei mai mulți încep un lucru și se opresc în secunda când primesc o lovitură sub centură. Ei preferă să rămână acolo să-și lingă rănile și peste 10-20-50 de ani îi găsești tot acolo și își încep conversația cu: *Dacă ai ști ce nedreptate mi s-a făcut mie acum 50 de ani, ai înțelege de ce nu am făcut nimic cu viața mea!*. Aceștia sunt oamenii care trăiesc sub linei, care vin cu scuze, care întotdeauna se concentrează pe lucruri negative și pe ce se concentrează aia CREȘTE.

Rezoluțiile pe anul ce urmează nu se fac pe 1 Ianuarie. Planificarea ar trebui să înceapă în Decembrie ca tu deja să știi cum va arăta următorul an și cum o să ajungi la țelul propus. Împarte acel scop în 12 și apoi în 30 pentru a afla cât trebuie să faci în fiecare zi pentru a ajunge la scopul propus.

Ca și nație avem tendința să ne uităm în curtea vecinului, avem tendința să ne focusăm pe lucrurile negative în loc să vedem ce putem să facem pentru a ne atinge obiectivele. Te provoc ca în anul care urmează să nu mai cauți scuze, să te focusezi pe ceea ce este frumos, pe ceea ce poți să faci astăzi, pe oameni care vor să facă o schimbare în viața lor.

Cei care nu vin cu scuze, cei care nu dau vina pe ceilalți, cei care nu se uită în ograda vecinului, în buzunarul nimănui sunt victorioșii. Dacă tu trăiești sub line, alege ca de astăzi să trăiești peste linie. O să fie greu să ieși din prostie, din spiritul de turmă! Când ajungi să înțelegi cât de importante sunt aceste lucruri, orizontul nu va mai avea margini pentru tine!

Oamenii care eșuează să planifice, PLANIFICĂ să eșueze.

Highest Potential, Magnify your Purpose, Clarity, sunt câteva uleiuri care te ajută să te focusezi pe ceea ce ai tu de făcut în viață și să nu te mai intereseze ce face vecinul/vecina/sponsorul tău/prietena/prietenul/grupul de pe facebook/sora/fratele, etc. Nu ai nici un ulei din acestea? Să nu te prindă Anul Nou fără aceste uleiuri. Asta dacă vrei să te alături celor care trăim deja peste linie!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum