MegaCal

Kidscents Mightyzyme
17 ianuarie 2021
Olive Essentials pentru o inimă puternică și un sistem imunitar bun
17 ianuarie 2021

Știi pe cineva care are 60 de ani și ar vrea să aibă oasele unei persoane de 30? Astăzi afli cum se poate așa ceva!

Un mod de a menține un mediu alcalin in organism este de a lua citrat de magneziu, care este unul din ingredientele din suplimentul MegaCal. E un nutrient important și pentru inimă.

Știai că Mary Young a avut primul copil, Jacob, la 54 de ani și al doilea, Josef, la 57?

După nașterea lui Jacob, Mary a rămas însărcinată din nou – de data aceasta cu gemeni, un băiat și o fată. Această sarcină a luat toate mineralele din ea. Trupul ei hrănea copiii, dar rămânea fără nutrienți și densitatea osoasă a scăzut dramatic. Din păcate, fetița nu a supraviețuit. Gary Young a creat MegaCal pentru ea și la 64 de ani avea densitatea osoasă a unei femei de 35 de ani!

Gary Young, fondatorul Young Living:“Nu am întâlnit nici măcar o femei care să nu aibă carențe de magneziu. Magneziul e un mineral așa de important pentru trupul nostru – 300 de funcții enzimatice! MegaCal conține 1.5 mai mult magneziu decât calciu. Atunci când iei minerale nu primești energie ca după NingXia Red sau Multigreens sau când folosești uleiul esențial En-R-Gee. De fapt, nu o să simți vreo diferență când îl iei. Dar va lucra în spatele scenei. 

Calciu simplu nu e suficient. Dacă te îngrijorezi de sănătatea oaselor tale, trebuie să știi un singur lucru: Calciu simplu nu este suficient. MegaCal asigură suportul de care ai nevoie pentru oase.

INGREDIENTE

Vitamina C, calciu (sub formă de lactat, glicerofosfat, carbonat și ascorbat), magneziu (sub formă de citrat, sulfat și carbonat), zinc (sub formă de gluconat de zinc), mangan (sub formă sulfat), ulei din nucă de cocos fracționat, xilitol și coajă de lămâie (citrus limon).

 

CE SPUN CEI DE LA YOUNG LIVING?

MegaCal este bogat în Calciu pentru a ajuta ca oasele să rămână sănătoase și Magneziu care contribuie la funcționarea sistemului nervos. MegaCal™ este o sursă excelentă de calciu, magneziu, mangan și vitamina C. MegaCal susține funcția normală a oaselor și vaselor sanguine precum și funcția normală a sistemului nervos și conține 205 mg de calciu și 187 mg de magneziu per doză.

Calorii: 6 per porție
Total carbohidrați: 2 grame per porție
Vitamina C: 25 mg per porție
Calciu (sub formă de lactat, glicerofosfat, carbonat și ascorbat): 205 mg per porție
Magneziu (sub formă de citrat, sulfat și carbonat): 187 mg per porție
Zinc (sub formă de gluconat de zinc): 326 grame per porție
Mangan (sub formă sulfat): 320 grame per porție

90 de doze per recipient

MOD DE FOLOSIRE

1 linguriță în 240 ml de apă sau suc 1-3x/zi. Seara ia-l cu o oră înainte de culcare. MegaCal conține xylitol care nu este safe pentru căței. Este un îndulcitor natural.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum