Kitul de călătorie – să îl iei gata făcut sau să îți faci tu unul?

Uleiurile esentiale interzise in Hipertensiune arteriala
20 aprilie 2018
Clătite cu făină Einkorn și uleiuri esențiale
13 mai 2018

Young Living știe că distribuitorii săi sunt oameni activi, proactivi, ocupați, cu multe activități interesante care îi ține deseori pe drumuri mai mult decat își propun. De aceea, a realizat un kit de călătorie care să întrunească toate necesitățile și dorințele esențiale ale unui iubitor de produse naturale și care să îți dea energie într-o perioadă obositoare precum cea a călătoriilor. Pe de altă parte, călătoriile nu sunt numai de afaceri, ci și relaxante și e incomod să luam cu noi jumătate de dulap iar asta se aplică și la subiectul uleiuri esențiale. Așadar, ce ne propune Young Living ca și kit de călătorie?

https://www.youngliving.com/ro_RO/products/bon-voyage-travel-pack

Bon Voyage oferă 10 produse de îngrijire personală de la Young Living într-o geantă Young Living atractivă cu un design personalizat:

 1. Pastă de dinți Thieves® AromaBright, 60 ml.
 2. Gel de curățare fără apă pentru mâini Thieves Waterless, 29,5 ml.
 3. Ață dentară Thieves
 4. Apă de gură Thieves Fresh Essence, 60 ml.
 5. Pastă de dinți cu marca Young Living
 6. Șampon din lavandă, 60 ml.
 7. Balsam din lavandă, 60 ml.
 8. Balsam de buze Cinnamint
 9. Gel de baie și duș Morning Start™, 60 ml.
 10. Loțiune pentru mâini și corp Genesis™, 60 ml.
 11. Cremă hidratantă ușoară A.R.T™, 10 g.

Cu aceste articole de îngrijire adaptate pentru călătorie, setul Bon Voyage este unul comod și compact – mărimea perfectă de purtat sau de transportat în geanta de mână, oferindu-vă o colecție completă de articole esențiale pentru îngrijirea personală atunci când călătoriți. Pe lângă faptul că este un tovarăș de călătorie esențial, Bon Voyage oferă, de asemenea, șansa perfectă de a face cunoscute produsele, mesajul și beneficiile Young Living – fie că vă aflați în vacanță, fie în viața dvs. de zi cu zi. Nu părăsiți casa fără acesta!

Dar ce ar fi dacă alegi să nu cumperi kitul de călătorie și să întocmești unul personalizat, poate cu cateva produse de igienă de bază? Oare care sunt uleiurile din kitul Starter care sunt cele mai bune de luat cu tine în călătorie atunci când nu ai foarte mult loc? Hai să le luăm pe rând – iată Altă Cale de a lua cu tine Miracolele Esențiale pretutindeni!

 1. Renunță la deodorant, care adeseori ocupă exagerat de mult loc în bagaj. În locul lui, vei folosi o picătură de Orange, Cinnamon Bark sau chiar puțină pastă de dinți Thieves Dentarome Ultra (da, ai citit bine, foarte multe femei din lume folosesc un firicel din această pastă de dinți ca și antiperspirant!)
 2. Nu vrei să iei pasta de dinți toată? Păstrează în casă ce a mai rămas pe fundul unei paste de dinți înainte să o arunci și ține-o doar pentru călătorii. Dacă nu, o picătură de ulei Thieves sau Orange sunt perfecte pentru spălarea dinților o dată!
 3. Pentru vremea caldă, nu pleca fără Lavander de acasă. Uleiul de lavandă e indicat și benefic atunci când intrăm în contact cu razele de soare, dar și atunci când avem parte de arsuri solare sau casnice. Bun și la tăieturi, înțepături de insecte, lovituri. De nelipsit din trusa de drum!
 4. Șamponul porționează-l de când îl achiziționezi – pune într-o sticluță de 50 sau 30 ml ca să ai cu tine mereu în călătorii. Nu uita că atunci când pleci cu bagajul de mână, toate cosmeticele trebuie puse în recipiente care au sub 100 ml(fiecare). Fă la fel și cu gelul de duș! Trebuie să iei doar o dată două sticluțe de 100 sau 50 sau 30 ml, pe care le reumpli mereu când pleci la drum!
 5. Dacă e cald, e Peppermint! Uleiul esențial de mentă te ajută să te răcorești – dacă e din gama Plus (eticheta albă), poți adăuga o picătură la 500 ml apă și efectul va fi instant! Dacă nu, îl poți respira din palme sau direct din sticlută de ai nevoie de un boost de oxigen la nivelul creierului. E foarte bun și pentru atunci când mergem cu avionul și schimbarea de presiune ne dă…dureri de cap! În plus, acest ulei minunat de mentă piperată, aplicat local pe locurile unde transpirăm mai mult, va revigora zona instant și ne va răcori grozav! Acest lucru se întâmplă deoarece în contact cu apa, orice ulei esențial se resimte mai puternic! Uleiul de mentă este bun și pentru păstrarea sănătății digestiei la drum, atunci când schimbarea de loc se face auzită în cele mai…delicate momente.
 6. Dacă tot ai luat Orange pentru dinți sau în loc de antiperspirant, folosește-l și în apă, pentru aportul de vitamina C zilnic și pentru energizare! Fii sigur că ai la tine un Orange+ pentru acest lucru, pe care îl poți folosi cu succes în toate cele 3 cazuri.
 7. La drum lung o să îți transpire picioarele și o să ai necazuri cu încălțăminte încălzită – ia cu tine Purification. Va fi util și dacă nu găsești camera de la hotel chiar parfumată…
 8. Într-o sticluță ca și cea de șampon, micuță, e bine să ai la tine și puțin ulei vegetal V6 – bun pentru hidratare și de combinat cu orice ulei pentru diverse scopuri.
 9. Dacă știi că ai dureri musculare dacă stai prea multe ore așezat în tren sau mașină, ia cu tine și puțin Panaway. Diluează-l cu uleiul V6 despre care am specificat mai devreme sau aplică o picătură acolo unde s-a creat blocajul.
 10. Un spray dezinfectant Thieves pe care să îl pulverizezi pe colacul toaletelor publice înainte să te așezi pe ele și după ce ai ieșit din toalete.
 11. Șervețele umede Seedlings, bune și pentru bebeluși, copii, dar și adulți. Îndepărtează machiajul și curăță pielea în orice moment al zilei.
 12. Pentru toate celelalte lucruri, ia cu tine Tămâia (Frankincense) – importantă datorită efectului alinător indiferent de circumstanță, și un extrem de bun hidratant.

În total, ai un kit de bază format din ulei esențial Orange, Lavander, Frankincense, Peppermint, Purification, puțin V6 și un opțional Panaway, spray Thieves și șervețele umede Seedlings. Toate din Starter Kit + puțin șampon și gel de duș care odată pregătite, le ai mai multe călătorii.

Cum ți se pare propunerea Altă Cale? Tu ce ai adăuga listei de călătorie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum