Despre Young Living: Stare de bine – Scop – Abundență

Gary Young, fondatorul companiei Young Living, a avut un accident când lucra în Canada în 1973. Un buștean de aproape un metru în diametru a căzut peste el și l-a lăsat practic paralizat. (El avea o firmă de cherestea). Nu putea să se miște și durerile erau foarte mari. Toate remediile naturiste pe care le-a încercat nu au dat rezultate. Gary nu a vrut să facă morfină sau să ia alte medicamente. Cineva i-a spus despre uleiuri esențiale. Imediat a început să fie mai bine. Mai târziu a deschis o clinică în Mexic și una în San Francisco. El a văzut o diferență enormă când a început să cumpere uleiuri de la mai mulți fermieri și a observat că unele uleiuri ajutau pacienții și altele duceau la deteriorarea sănătății pacienților. Atunci el a început să fie atent de unde vin uleiurile care au cea mai mare valoare terapeutică. El doar vroia să îi vadă pe oameni sănătoși. Astfel Young Living a luat ființă în 1994. El nu a lansat compania până nu a avut cel puțin 5 ani de experiență. Oamenii au început să vadă valoarea uleiurilor 5-10 ani mai târziu. Și uite așa, s-au înființat alte companii, care au vrut să copie SUCCESUL lui Gary Young FĂRĂ să imite valoarea terapeutică.

Gary Young a călătorit în toată lumea în căutarea celor mai bune uleiuri care au caracter terapeutic și sunt cele mai concentrate. A avut o clinică unde a putut să observe care erau cele mai bune uleiuri. A studiat cu cei mai buni specialiști în uleiuri esențiale din Franța și Turcia.

Exemplu: Uleiul de cuișoare (Clove) trebuie să se facă din boboc, dar multe companii îl fac din frunze și tulpină care sunt inferioare. Miros la fel, dar dacă nu știi care este diferența chimică nu o să-ți dai seama care este terapeutic. De aceea trebuie să știi cine distilează uleiurile pe care le folosești.

Gary Young merge în Sri Lanka, în Madagascar să verifice că fermierii folosesc distilare la temperatură joasă, că folosesc doar plante bio, că îmbină distilarea la temperatură joasă cu distilarea la aburi.

Întrebare. Cum reușesc celelalte companii să vândă uleiuri esențiale la prețuri așa mici?

Răspuns. Celelalte companii iau un pic de ulei de cuișoare produs din boboc și îl amestecă cu ulei de cuișoare extras din FRUNZE. Consumatorii nu își dau seama decât în cazul în care vor să-l folosească pentru valoarea terapeutică și nu văd nici o schimbare în starea lor de sănătate.

Cu aparatele pe care Young Living le deține, nici un fermier nu poate să ne mintă.

Young Living pune accent pe:

1. Plante.

Avem parteneri în Maroc, Madagascar, Spania, China, India

Când o plantă este greu de găsit noi rămânem integri.

Întrebare. Cum fac celelalte companii că niciodată nu rămân fără un ulei când plantele cresc numai într-o anumită perioadă a anului?

Răspuns. Schimbă compoziția chimică a uleiul adăugând alte substanțe chimice. După o secetă producția de Helicrysum a fost foarte scăzută. Alți fermieri au venit la Gary Young și el a respins 3 oferte. Ce credeți că s-a întâmplat cu acele uleiuri amestecate cu alte substanțe chimice? Au fost puse pe piață de către alte companii.

2. Pregătire. Dacă distilezi Helicrysum pentru un timp mai lung și la o temperatură mai ridicată obții 40% mai mult ulei, dar ARZI uleiul.

3. Puritate. Fără alcool și solvenți. Neroli și Jasmine sunt excepții. Celelalte uleiuri sunt distilate în apă sau la aburi.

4. Concentrare. Uleiul esențial Copal se găsește în Clove, Helichrysum, Black Pepper. Copal se extrage din scoarța copacului și vine din Savana din America de Sud.

Young Living are experiența necesară să creeze uleiuri esențiale terapeutice care să își facă treaba!

 

 

 


 

Traducere directă din înregistrarea audio de la Cherie Ross #263437

Tradus și adaptat cu autorizație  de Larisa Bangs dintr-un interviu cu Mark Schroeder, Director de formulare a produsului

 

 

 

Contacteaza-ma acum