De ce există benzoat de sodiu in NingXia?

Cu ce ulei pot înlocui?
8 decembrie 2020
Slique Tea, ceai pentru slăbit
1 ianuarie 2021

Benzoatul de sodiu ar trebuie să te îngrijoreze cel mai puțin când vine vorba de conservanți. Dacă Young Living nu ar folosi o cantitate mică de conservant în NingXia Red, sucul ar ajunge la tine vin sau oțet. Young Living nu radiază și nu fierbe NingXia până la punctul în care nu ar mai avea nevoie de conservant. Sucurile fără conservant sunt supraîncâlzite sau procesate până la punctul în care au foarte puțină bioactivitate, enzime, antioxidanți sau nutrienți.

NingXia Red e cunoscut ca fiind unul dintre sucurile cu cel mai mare nivel de antioxidanți din lume, o mărturie vie a bioactivității și a stabilității. Oamenii de știință de la Young Living au adăugat cea mai mică cantitate posibilă de benzoat pentru ca tu să te bucuri de beneficii.

Mânânci vreodată mere, ai mâncat vreodată prune? Toate acestea conțin benzoat de sodiu natural. Deci acesta este un conservant natural care se găsește din abundență în unele fructe și legume care previn fermentația.

Motivul pentru care benzoatul de sodiu se găsește în NingXia Red este pentru a nu se strica. Când tu vrei un produs care are o viață scurtă înseamnă că tu trebuie sa plătești mult mai mult pentru acel produs pentru că livrarea trebuie să fie super rapidă de la fermă la tine acasă. Având benzoatul de sodiu, tu poți să ții sucul mai mult timp și nu plătești de 5x mai mult pentru un produs care ar ajunge la tine în 3 zile după îmbuteliere.

NingXia este un produs vegetarian!

Dacă tu alegi să nu folosești NingXia pentru că are arome naturale în el, este alegerea ta! Eu continuu să îl folosesc și să mă bucur de rezultate!

Ai auzit oameni care știu, au văzut beneficiile sucului NingXia, dar nu-l folosesc pentru că are benzoat de sodiu? Această afirmație îmi dă ocazia ca, încă o dată, să întăresc faptul că NingXia este un produs natural, sănătos.

Cantitatea de benzoat de sodiu este așa de mică în tot sucul că, Young Living, ar fi putut să nici nu-ți spună acest detaliu. Young Living a ales să fie transparent cu tine.

Ai citit vreodată că o zmeură, o afină sau o cășpună conține benzuat de sodiu? Ai știut vreodată că ai consumat benzoat de sodiu? Este un compus natural care apare natural în aceste fructe pe care Dumnezeu le-a făcut să reziste un pic mai mult pe raft.

Te rog să reții că benzoatul de sodiu este necesar pentru conservare pentru a te asigura că la tine ajunge un suc sănătos și proaspăt. Este absolut obligatoriu să fie un nivel de 0.1% în sucuri, supe, cereale. Legea impune acest lucru. Dar, dar, Gary Young, împreună cu oamenii de știință de la Young Living au adăugat o cantitate mult mai mică de benzoat de sodiu (jumătate din cantitatea care e recomandată în multe țări). Această limită nu e pusă pentru că e toxic ci pentru că lasă un gust neplăcut.

Benzoatul de sodiu se găsește în natură. Acum știi că limita legală impusă de FDA este de 0.1%, dar știai că nivelul normal găsit în fructele de pădure variază între 0.05-1%? Benzoatul de sodiu natural nu este dăunător. 

În conformitate cu World Health 

Organization’s Concise International Chemical Assessment Document (CICAD), “După ingerarea orală a benzoatului de sodiu, este imediat absorbit de tractul gastro-intestinal, metabolizat în ficat și este imediat excretat prin urină. ”  Deci, benzoatul de sodiu nu stă in organism ci este eliminat imediat prin urină.

În cele din urmă, NingXia Red combină fructele de goji cu alte fructe bogate în antioxidanți și uleiuri esențiale într-o infuzie bogată în nutrienți. Tu chiar primești un produs de calitate înaltă de fiecare dată.

Te rog să transmiți mai departe această informație tuturor celor care s-ar putea să aibă emoții când vine vorba de NingXia Red.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum