Cum știu ce ulei esențial pot lua intern?

Ce semnificație au etichetele Young Living?
8 ianuarie 2020
SUNT OBLIGAT SĂ FAC COMANDĂ ÎN FIECARE LUNĂ
29 ianuarie 2020
Pentru a localiza ingredientele dintr-un produs te rog sa intri pe www.youngliving.com și să dai click pe produs și apoi pe numele produsului. Acolo vei descoperi și denumirea în latină a plantei respective. Dacă este acceași plantă ai deja răspunsul la întrebarea: cum știu ce ulei esențial pot lua intern. 
Aceste schimbări au fost făcute să fie în conformitate cu cerințele FDA (Food and Drug Administration) care trebuie respectate indiferent unde are business-ul deschis Young Living. Nu contează că tu ești în România și nu în State. Young Living trebuie să respecte regulile FDA oriunde în lume pentru că firma este americană. FDA s-a supărat într-o zi și au zis de la FARMA citire că nu poți folosi o pastilă (ulei) ca și supliment, ca aplicare topică sau/și aromatică. Amândouă nu puteau fi pe aceeași etichetă. Deși 20 de ani a fost ok.
Așa că, pentru a se conforma, Young Living a fost nevoită să schimbe etichetele și să facă foarte clar cele care erau folosite ca și supliment și cele care erau destinate pentru aplicare topică sau aromatică. Aceste etichete nu reflectau schimbări de constituenți sau de beneficii. Cu alte cuvinte, uleiurile esențiale din gama+/Vitality (recunoscute oficial că pot fi administrate intern) au în sticlă același ulei cu grad terapeutic ca și înainte. Este exact același ulei 100%
Gama de uleiuri esențiale pentru uz intern +/Vitality a fost creată ca membrii să facă o distincție clară între folosirea topică/aromatică și cea de supliment.
Suplimentele nu au nevoie de aprobare de la FDA. Young Living se asigură că:
(i) produsele pe care le face sau le distribuie sunt sănătoase
(ii) orice informație despre produs nu este falsă sau nu duce oamenii în eroare și
(iii) produsele sunt făcute în conformitate cu FDA și Regulile Federale de Alimențatie, Medicamente și Cosmetice.
Toate produsele de la Young Living respectă regulile. Institutul de Cercetare D. Gary Young și Echipa de Siguranță sunt la curent cu toate regulile pentru a determina ce trebuie scris pe fiecare produs, în fiecare țară. Regulile federale cer suficiente dovezi științifice care să susțină ce scrie pe etichetele produselor. Asta înseamnă că Young Living prezintă suficiente dovezi să determine folosirea în siguranță, direcțiile și eficacitatea fiecărui produs. Young Living are cea mai mare bibliotecă de cercetări din lume. Peste 30 de ani de cercetare. Celelalte firme, care nu au ferme proprii încă, nici măcar nu ar putea ajunge din urmă Young Living pentru că nu au cum să recupereze 30 de ani de cercetare, de încercări, de erori, de învățăminte pentru a ajunge cei mai buni de pe piață. Felicitări că tu ai ales cea mai bună companie din lume când vine vorba de uleiuri esențiale. Te-ai întrebat vreodată cum de toți se compară cu Young Living, dar cum de Young Living nu se compară cu nimeni???
 Hai să luăm un exemplu după care să te ghidezi pentru tot restul vieții tale fără să mai întrebi în stânga și-n dreapta ce crede unul sau altul.
și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum