CITEȘTE ASTA ÎNAINTE DE A CUMPĂRA PRODUSELE DE LA YOUNG LIVING

Cum cresc libido-ul cu uleiuri esențiale?
14 februarie 2019
Scapă de coaja de portocală cu ulei esențial de lămâie
1 martie 2019

Te gândești să cumperi produse de la Young Living? Citește asta înainte de a cumpăra. O să fii foarte supărat dacă nu o faci. O recenzie amănunțită.

Probabil că te întrebi ce-i și cu Young Living?

Disclaimer: Eu sunt distribuitor Young Living, dar asta nu va influența cu nimic ceea ce vei citi mai jos. Dacă îți vei achiziționa kitul prin mine, Young Living mă va răsplăti și dacă tu vei alege să lucrezi cu mine voi fi consultantul tău.

CE E AȘA DE BUN LA YOUNG LIVING?

 • Că Young Living are fermele proprii și găsești informații peste tot despre beneficiile uleiurilor esențiale.
 • Young Living s-a gândit la toate: Sol, Sămânță, Cultivare, Recoltare, Distilare, Testare.
 • Că ai acces la prezentari Live și Online pe Youtube, site-uri, pagini publice și închise de facebook, mesaje pe telefon.
 • Gary Young, fondatorul Young Living spunea: *Eu când fac un produs îl fac pentru un SCOP, nu pentru PROFIT!*
 • Da, după ce îți achiziționezi kitul de Start primești oportunitatea de a construi un business din asta.
 • În orice moment poți vizita orice fermă Young Living, poți ajuta la pus în pâmânt și la strâns recolta.
 • La fiecare comandă poți să alegi să rotunzești suma pentru a face un bine celor care nu au fost la fel de privilegiați ca și tine, poți să trimiți un copil la școală sau să scoți o femeie de la prostituție, poți să asiguri pânze pentru a preveni malaria sau poți chiar să mergi să construiești locuințe.

Bonus

Bonus #1

La Premium Starter Kit primești diffuserul GRATIS

Bonus #2

Kitul cu 12 uleiuri și diffuserul gratis îl poți lua la REDUCERE

Bonus #3

Primești 24% reducere la toate produsele

CE NU-I ASA BUN LA YOUNG LIVING?

Consecvența: pentru că Young Living nu adaugă alte uleiuri vegetale să lungească uleiul cum fac celelalte companii, vor fi perioade când uleiul tău preferat nu va fi pe stoc pentru că poate planta nu s-a făcut anul respectiv.

Young Living este un stil de viață. Dacă tu nu ești gata (sau nu vrei)  să spui NU otrăvurilor de pe piață tu nu te vei bucura la maxim de beneficiile acestor produse.

Acest stil de viață implică o analiză a lucrurilor pe care le faci acum și aruncarea din casă a produselor care te afectează pe tine și pe cei dragi ai tăi.

Young Living nu poate să spună că un ulei esențial vindecă cancerul, spre exemplu. Au intrat pe piață pe suplimente și cosmetice. Și e frustrant că Industria Farmaceutică a hotărât că nu poți vindeca nimic cu plante, dar sunt resurse pe care le poți accesa în caz că ai întrebări legate de un diagnostic.

Cam acesta e singurul lucrul care nu-i bun la Young Living … pe bune.

Young Living ia timp și nu-i ușor să recunoști că până acum ți-a păsat doar să fie produsul ieftin și astfel familia ta a fost afectată că tu nu ai fost un paznic bun al familiei tale. Doar un avertisment.

Toți care folosesc produsele spun că le pare rău că nu au început să le folosească mai repede.

PENTRU CINE ESTE YOUNG LIVING? (SI PENTRU CINE NU ESTE?)

Sunt sigură că te aștepți să-ți spun că Young Living este pentru toți care respiră. Dar, dacă sunt sinceră cu tine, nu e pentru toată lumea, dar e perfect pentru mulți …

Pentru cine este Young Living

Young Living este pentru:

 1. persoanele care vor să se bucure de o stare de bine
 2. vor să îi vadă pe cei din jur trăind la adevărata lor valoare
 3. pentru cei care înteleg că nimeni nu are interesul lor la mijloc și ei trebuie să înceapă să își cunoască producătorii de produse de curățat, parfumuri, cosmetice, suplimente, parfumuri de cameră, etc.
 4. pentru cei care vor să aleagă o altă cale, o cale mai bună de a face lucrurile
 5. pentru cei care vor să ia înapoi sănătatea lor din mâna celor care fac produse pentru un profit și nu pentru starea ta de bine.

Aici sunt incluși:

 • Părinți
 • Bunici
 • Animale de companie
 • Familia extinsă
 • Prieteni
 • Antreprenori
 • Oameni de afaceri
 • Bebeluși, Copii, Adolescenți, Tineri și Pensionari
 • etc.

Pentru cine nu este Young Living

Nu vreau să conving pe toți cititorii să investească în Young Living, dar dacă te regăsești în descrierea persoanelor de mai jos, te încurajez să te gândești mult și bine la a-ți achiziționa aceste produse.

Uite pentru cine nu este Young Living:

 • Pentru oameni care nu vor să recunoască că până acum nu s-au uitat niciodată la ingredientele produselor cumpărate și sunt chiar deranjați când văd prieteni, familia că promovează produse sănătoase.
 • Oameni care nu își fac timp să se gândească la sănătatea lor. Dacă nu vrei sau nu poți să investești timp pentru binele tău și al familiei mai bine nu investești în Young Living.
 • Oameni care nu au bani să investească – un kit in Romania costă doar 180 de euro la reducere. Dacă nu poți să investești acești bani pentru sănătatea ta, atunci Young Living nu este pentru tine.
 • Oameni care nu au o problemă să dea sute de lei unui patron la magazinul unde-și fac cumpărăturile, dar au o problemă că prietenul lor drag, sora, fratele, mama, tata iau un comision pentru produsele care le-ar face așa mult bine.
 • Pentru cei care sunteți deranjați că dintr-o dată parcă prietenii voștri au descoperit o comoară și vor să o împărtășească cu voi. Ați fi mai fericiți dacă nu ar fi fost așa entuziasmați.

Eu vreau ca tu să ai informația necesară să decizi dacă Young Living este cea mai bună investitie pentru tine ÎNAINTE să faci investiția.

CLIENȚII care folosesc produsele sunt 100% MULȚUMIȚI

Eu recomand doar produse pe care le folosesc personal de ani de zile și cred că-ți aduc valoare.

Ce mai aștepti?

Click Aici să achiziționezi Premium Starter Kit si să împărtășești bucuria ta cu restul lumii!

Dacă cineva te-a redirecționat către această pagină roag-o să te ajute să-ți iei și tu kitul la reducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum