Când să nu folosesc uleiurile esențiale?

Femeia in Network Marketing
30 octombrie 2017
Ce beneficii îmi asigură un diffuser?
11 noiembrie 2017

Așa cum bine știi, pielea este cel mai mare organ al organismului și prin piele uleiurile esențiale se absorb cel mai bine, chiar mai bine decât se absorb prin sistemul respirator.

Ai mers tu la doctor sau

cu copilul si ți-a dat medicamente. Folosește-le cum ți le-a prescris și asigură-te că știi când să introduci și uleiurile esențiale.

Noi stim ca uleiurile esențiale au rolul de a susține, de a aduce în echilibru toate funcțiile organismului. Mai știm că e foarte important ca noi să gândim pozitiv, să nu folosim produse chimice în casă, să ne alimentăm sănătos, că e bine să limităm cantiatea de zahăr, mâncare procesată și carne. Teoria o știm foarte bine doar că atunci când începi să folosești uleiuri esențiale o să vezi că organismului tău nu-i mai plac toate lucrurile pe care le foloseai, le mâncai înainte. Ajungem să vedem că Dumnezeu ne-a înzestrat cu un organism deștept și că ar fi bine să-l ascultăm dacă vrem să ne bucurăm de o stare de bine în viață.

Când folosim uleiuri esențiale și când folosim medicamente? Punem uleiurile esențiale în aceeași oală cu medicamentele?

Aromaterapia nu exclude în nici un caz sfatul unui medic. Aromaterapia este o ramură a medicinei alternative. Uneori nu găsești medicul de care ai nevoie sau e week-end sau programarea e abia peste câteva zile. În acest caz tu, ca părinte/tutore/bonă/bunică poți să alegi să lași copilul în pace și să se agraveze situația sau să apelezi la trusa ta de prim ajutor. Gândește-te la uleiuri ca și când tu ești într-o groapă, te scoate cineva de acolo, te pune pe mal, îți dă câteva merinde pentru drum și îți arată calea și direcția în care tu trebuie să mergi până ajungi la programarea dorită.

Atunci când tu mergi cu copilul la medic pentru vaccin sau îi dai antibiotice copilului tău sau ție trebuie să o lași mai moale câteva zile cu uleiurile esențiale dupa vaccin sau după antibiotic. De ce? Pentru că toate medicamentele joacă un anumit rol asupra sistemului imunitar pentru că ele sunt un amestec de substanțe chimice si organismul trebuie să își revină. Ei bine, dacă tu introduci uleiurile imediat sau în timpul antibioticului, Debra Raybern, autoarea cartii Gentle Babies, spune că unii pot experimenta reacții, reacții pe care un necunoscător să le interpreteze ca și reacții adverse la uleiuri, dar așa cum ziceam mai sus uleiurile lucrează să aducă organismul în echilibru. Folosește ce ți-a dat medicul mai întâi, fă pauză câteva zile și apoi folosește uleiurile esențiale pentru a ajuta organismul să-și revină după doza de substanțe chimice.

Gândește pozitiv! Mănâncă sănatos! Bea apă! Iartă! Acceptă-te așa cum ești! Si elimină substanțele chimice din casa ta! Folosește produsele de la Young Living și te vei bucura de o viață frumoasă, armonioasă, plină de semnificație și bucurie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum